Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam systemu Sklepów Offline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktoś byłby tak miły i mógł udostępnić mi system sklepów offline. Mam jedne na kompie, ale nie sprawne( po otworzeniu sklepu wywala channel). Pomoże ktoś. Dam limity.

Opublikowano

Raczej nikt głupi nie da ci systemu na którym ludzie zarabiają najlepiej dać wszystko za darmo i żebyście na tym zarobili LELELELLEE

Opublikowano

Darmowe sklepy offline znajdziesz na zagranicznych forach, niestety też trzeba je troszkę samemu przerabiać.

W praktyce wychodzi dużo bugów ^^

f2d6ac9810850768gen.png

★ Jak dobrze wiesz, szaleństwo jest jak grawitacja. Wystarczy lekko pchnąć ★

Opublikowano

Nie polecam kupować od pośredników bo zbugowane w 99% przypadków. Za darmo nikt nie udostępnia czystych.

Opublikowano

Nie polecam kupować od pośredników bo zbugowane w 99% przypadków. Za darmo nikt nie udostępnia czystych.

Czystych nie, ale żeby odbugowac wystarczy IQ +70 oraz minimalna znajomość C++ :)

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Czystych nie, ale żeby odbugowac wystarczy IQ +70 oraz minimalna znajomość C++ :)

naprawić shopy offline np. Deco nie żaden problem

służę pomocą :)

sing.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oddam offline shopy od deco, aktualna wersja, cena to 50% eurogąbek tego frajera.

tyle że wypierdoli ci prezke z mpc ? :v ahh i nie dostajesz supportu.

Opublikowano

Oddam offline shopy od deco, aktualna wersja, cena to 50% eurogąbek tego frajera.

tyle że wypierdoli ci prezke z mpc ? :v ahh i nie dostajesz supportu.

SUPPORT OD DECO XDDDDDD

Opublikowano

Nie wiem czy na każdym serwerze shopy deco tak laguja, lecz od tego co zobaczyłem na thespii to mi włosy dęba stanęły. Na starym PC nie miałem takich lagow w mieście jak tam. Z włączonymi nazwani max 10fps. Shopy kena są już dawno udostępnione na paru forach.

zandia_sygna.png

Opublikowano

trzymaj tutaj sklepy raczej sprawne 

link:

https://mega.nz/#!alVhWA6b!5YsKCAY_l4sSIq1K8MiuFm1xL4y1xv2tUzPRAueqQKk

skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/6dfa2f21b6d3148efcabb9a60222f2db2900a9a72c234e172bda223dcfaf6428/analysis/1487607978/

Sklepy od deca nie polecam (chyba ze gdzies latają odbugowane), bo sam je mam i musiałem wdrażać wiele poprawek, a jak doszło co do czego to sam te błędy poprawiał, gdzie prędzej zwyzywał xD 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy na każdym serwerze shopy deco tak laguja, lecz od tego co zobaczyłem na thespii to mi włosy dęba stanęły. Na starym PC nie miałem takich lagow w mieście jak tam. Z włączonymi nazwani max 10fps. Shopy kena są już dawno udostępnione na paru forach.

to nie sklepy tak lagują tylko "system" od zasięgu ich nazw

Opublikowano

Zadzialaja na game 2089 jak je wgrac na game 2089??

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Dla mbie beka, kazdy pisze ile to bugow w tych sklepach i ze wystarczy znajomość cpp aby naprawić. Moze jestem ślepy ale jie wodzevtuch błędów, dajcie mi chociaz 3 poważne błędy w tych sklepach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...