Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

First time na rankedzie

DarkKaktusSide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno spotkałem się z opinią,że Riot powinien wprowadzić system polegający na tym,że żeby zagrać rankeda danym championem trzeba mieć na nim minimum 2 poziom maestrii. Ograniczyłoby to poniekąd testowanie postaci w grze rankingowej.

Myślicie,że to dobry pomysł? ;>

Opublikowano

Wygląda jak low quality bait, ale co ja tam mogę wiedzieć, zawsze słaby z geografi byłem.

Myślę, że lepszym pomysłem było by zablokowanie lee sina na rankedzie w brąz-platyna, jeśli nie mas znim 500 gier na normalu.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Najlepiej by bylo wytestowanie pierw postaci na normalu, ale jeszcze bardziej bolalo by to smurfow wiec ciezko z czyms takim.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Wygląda jak low quality bait, ale co ja tam mogę wiedzieć, zawsze słaby z geografi byłem.

Myślę, że lepszym pomysłem było by zablokowanie lee sina na rankedzie w brąz-platyna, jeśli nie mas znim 500 gier na normalu.

Vayne, Yasuo i kilka jeszcze innych championów też.

Niedawno spotkałem się z opinią,że Riot powinien wprowadzić system polegający na tym,że żeby zagrać rankeda danym championem trzeba mieć na nim minimum 2 poziom maestrii. Ograniczyłoby to poniekąd testowanie postaci w grze rankingowej.

Myślicie,że to dobry pomysł? ;>

Pomysł zły nie jest, aczkolwiek znam osoby, które grają pierwszy raz championem i grają dużo lepiej niż osoby które mają 100k champion points lub więcej.

Opublikowano

W sumie nie jest to zły pomysł. Ale też nie i dobry.

Są postacie, które wymagają więcej grania niż wbicie 2 maestrii i grania rankedy.

Mam kumpla, który każdą postać testuje na rankedzie - idzie mu lepiej iż te goldy.

Szczerze - mnie to lata, bo i tak na każdej mam 2+.

tl;dr 

POWINNI TO WPROWADZIĆ

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Tbh mi to obojętne. Wbicie 2 poziomu maestrii to chwila, więc whatever. Nie ukrywam, że czasem niektórym to by się przydało bo przyjdą z rakiem na rankeda, a potem flejmią i przegrywają.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przecież drugi level na postaci to max dwa winy, a na normalach idzie grać i na low levele jak sobie takiego kolegę zaprosisz. 

Screenshot_2.jpg

Opublikowano

Takich osób jest pełno zobaczą gdzieś u brudarienia że zagrał nasusem ap to potem na rankedach widze nasusa ap który ssie kompletnie.

Od 3 poziomu najlepiej ;)

Też gram czasem postaciami pierwszy raz na rankedzie ale jestem pewny do picknięcia takiego warwicka bo nie jest to trudna postać

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że posiadanie nawet 7 poziomu maestrii nie daje gwarantu na to, że ktoś zagra dobrze. 

Są osoby które mają ponad 2mln punktów na danej postaci a nie są w stanie wejść do golda, także...

giphy.gif

Opublikowano

c*****y pomysl, testuje postacie na rankedach i gram lepiej niz niejeden main xD, wiec bez sensu, ze ja mialbym nim zagrac 2 czy 3 normale, zeby wejsc na rankeda, lol

Opublikowano

Dobry pomysl, bo wbicie 2 maestri to raczej chwila moment, wiec nie bylo by k*******nów ktory po wejsciu do gry pisze "first tajm no flame plis" - 3x tak przechodzi dalej ;D

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Beznadziejny pomysł. 

Nie chce mi się grać 1/2 gry przed rankedem, aby zagrać jakimś Maokaiem na topie.

Ktoś tu po prostu jest stiltowany, bo przegrał parę rankedów przez takie osoby - bywa. To nie zlikwiduje problemu zwierząt w lolu.

Opublikowano

2 maestria bohatera to żadne wyzwanie. Ta opcja jest mi obojętna. Tę drugą maestrię to idzie wbić chociażby grając aramki.

Poza tym sama niekiedy kupuję postać, a potem idę grać nią rankeda. To tylko gra, a liczy się zabawa :> 

Opublikowano

Powiem wam tak że jak ostatnio kupiłem champa od razu nim poleciałem rankeda, nie wiem dlaczego ale zawsze mi się lepiej gra niesprawdzonymi champami niż tymi co mainuje xD. Raczej powinni zrobić tak ze jak się wbije 30 lv to powinno być z 30 placementow a nie 10 bo tak jak kumplowi udało się wygrać 9 bo go wykerowali i wpadł do GV a potem spadł do brązu przy czym niszczył grę innym :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...