Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ryzyko bana za bocenie konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać, czy możliwe jest otrzymanie bana na główne konto za używanie bota do expienie konta na innym serwerze. Przyjmijmy, że bot wyexpił ten 30 lvl i ja chcę tam sobie grać. Czy Riot może zbanować moje główne konto, ponieważ jest w jakiś sposób powiązane?

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać, czy możliwe jest otrzymanie bana na główne konto za używanie bota do expienie konta na innym serwerze. Przyjmijmy, że bot wyexpił ten 30 lvl i ja chcę tam sobie grać. Czy Riot może zbanować moje główne konto, ponieważ jest w jakiś sposób powiązane?

Pozdrawiam

Nie ma powiązania. Inny mail, więc nie mają jak powiązania sprawdzić. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Pozdrawiam

Czyli na mogę bez obaw zacząć expić konto botami, a moje główne konto będzie bezpieczne?

Opublikowano

Pozdrawiam

Czyli na mogę bez obaw zacząć expić konto botami, a moje główne konto będzie bezpieczne?

Za bocone konto mogą pojechać po wszystkich kontach założonych na 1 e-mailu czasem.

Mimo wszystko tak, jest bezpieczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...