Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż skina za pieniądze na stronie

Fust3nD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie. Powiedzcie mi czy te stronki ktore kupuja skiny za kase (paypal np) sa legalne? Poleci mi ktos jakas najlepsza stronke? I jak to dziala, ta stronka odemnie odkupuje te skiny czy musze czekac az jakas osoba zainteresowana moim skinem kupi go odemnie?  I rozumiem ze jezeli skin kosztuje na rynku Steam przykladowo 18Euro, to oni go odkupia odemnie za ta sama cene?? wystepuja jakies prowizje? Za odpowiedzi plusiki! :D

Opublikowano

W większości są to rynki np. OpSkins, czyli to gracze kupują od Ciebie skiny. Strona za pośredniczenie w transakcji  pobiera prowizję. 

Opublikowano

W większości są to rynki np. OpSkins, czyli to gracze kupują od Ciebie skiny. Strona za pośredniczenie w transakcji  pobiera prowizję. 

A polecilbys cos bez rynkow? Slyszalem o skins.cashu, ale nie wiem ile oni mi tej prowizji by pobrali z tego skina 18Euro (i chyba strona taniej odkupuje te skiny i nie moge sprawdzic o ile, bo nie mam tego skina tylko rozgladam sie za taka mozliwoscia)

Opublikowano

A polecilbys cos bez rynkow? Slyszalem o skins.cashu, ale nie wiem ile oni mi tej prowizji by pobrali z tego skina 18Euro (i chyba strona taniej odkupuje te skiny i nie moge sprawdzic o ile, bo nie mam tego skina tylko rozgladam sie za taka mozliwoscia)

Jest to pewne, że kupują taniej, bo chcą zarobić :) A stron innych nie znam

Opublikowano

Jeżeli zależy Ci na cenie, aby dostać jak najwięcej to spróbuj na allegro, na stronach wcześniej podanych przez kolegę zawsze płacą mniej.

Ewentualnie też możesz wystawić na www.g2a.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...