Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Asfena i spizganych ziomków

.Dezan.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, przeglądając FB natrafiłem na taką o to perełkę.

A mianowicie, mamy tutaj przedstawionego Asfena który zaprasza do zalajkowania najlepszego FP serwera do metina od spizganych ziomków. Jest jeden problem, Asfen nie zaprasza na FP żadnego serwera jeśli dany serwer nie należy do niego. 

Dowód :

2590014855512731325129.png

Co Wy o tym sądzicie?

Opublikowano

Asfen od jakiegoś czasu robi właśnie serwery tylko pod kasę. Normalne.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

zobaczymy wejdę na serwer ocenie, dawno nie stawiał serwerów moze teraz mu się powiedzie

dam mu szanse niech ja wykorzysta dobrze

ASFEN GZ WRESZCIE SOURCE! :P

Opublikowano

Teraz każdy serwer leci na hajs. Także. Z czegoś się muszą utrzymywać .

Ja rozumiem, że można stawiać serwer i to fakt, spizgane ziomki. No ale kurrwa... mogli sobie wziąć lepszego technika niż Asfena.

Opublikowano

To ja już nic nie rozumie..

Podobno serwer robiony przez asfena, podobno przez eriona i podobno przez jakiegoś technika od Pukawki z tych csów

Po co im tam jeszcze ten hotovsky? I kto jest właścicielem tego fanpage bo z tego co wiem to fp został sprzedany jakieś pół roku temu :)

Zj*bali sprawe bo już za dużo kontrowersji wokół tego projektu

Opublikowano

Kolejny syf jak myślicie ile przetrwa ??? Obstawiam że 2 tyg max i zbierają hajsy i inny projekt i tak na okrągło :)

Szczerze czekałem na Serwer od Asfena <3 Dawno nie widziałem jego priva .... myślałem że już skończył z metinem lecz jednak został i znowu opierdalać zacznie :P

2/10 Asfen 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

haahahhahahahah :D widzę zabawa trwa dalej :D nie Polecam wg tego serwera bo wiemy jak się kończą serwery tego Najlepszego Mega Cool Developera M2 Asfena <3

Opublikowano

Fajnie, serwer ma zapowiedź, możecie się tam wypowiadać.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...