Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HTC - porównanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który z nich wypada najlepiej tj. najkorzystniej. A9, A9s, M9 czy M9 Prime Camera cos tam? I jak wypadają w porównaniu do ip6? Warto dozbierać? Czy A9, A9s są warte tej ceny?

Budżet na zakup: ~1500
Kiedy zamierzasz kupić telefon?: na dniach, możliwe nawet że jutro
Do czego ma służyć telefon? (internet, gry, zdjęcia, etc.): głównie messenger, snapchat i internet, jednak zdjęcie na instagrama czasem pstryknę 
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące telefonu? (marka, slot na kartę SD, dual sim, wysoka rozdzielczość ekranu, etc.): nie szukam dużego telefonu, miałem g3 i był nieporęczny, fanboy HTC ze względu na design i jakość użytych materiałów
Masz w planach wgrywanie wszelakich ROMów?: na początku na pewno nie, jak już to po jakimś dłuższym okresie użytkowania

pewnie polecicie s6 ale nie jestem jakoś przekonany do niego

Opublikowano

Podaj mi ile to kosztuje, ale wstępnie to:

A9, A9s, M9 Prime Camera odpadają ze względu na nienajlepsze parametry względem ceny.

M9 może być nienajgorszą opcją, ale to zależy od ceny i wymagań. Możesz uzupełnić wzór w celu łatwiejszej pomocy?

Budżet na zakup:
Kiedy zamierzasz kupić telefon?:
Do czego ma służyć telefon? (internet, gry, zdjęcia, etc.):
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące telefonu? (marka, slot na kartę SD, dual sim, wysoka rozdzielczość ekranu, etc.):
Masz w planach wgrywanie wszelakich ROMów?:

Opublikowano

Podaj mi ile to kosztuje, ale wstępnie to:

A9, A9s, M9 Prime Camera odpadają ze względu na nienajlepsze parametry względem ceny.

M9 może być nienajgorszą opcją, ale to zależy od ceny i wymagań. Możesz uzupełnić wzór w celu łatwiejszej pomocy?

Budżet na zakup:

Kiedy zamierzasz kupić telefon?:

Do czego ma służyć telefon? (internet, gry, zdjęcia, etc.):

Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące telefonu? (marka, slot na kartę SD, dual sim, wysoka rozdzielczość ekranu, etc.):

Masz w planach wgrywanie wszelakich ROMów?:

done

Opublikowano

HTC niestety się już dawno skończył i nie robi nic ciekawego. Taki S6 to serio lepszy wybór, gdyż: ma lepszy wyświetlacz, dłuższy czas działania (szczególnie ważne, gdyż mają niewymienne akumulatory), lepszy aparat, wyższą wydajność, czytnik linii papilarnych, ładowarkę quick charge w zestawie + obsługę ładowania indukcyjnego.

HTC jest lepszy w tym, że ma slot karty SD oraz lepsze głośniki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...