Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PermissionsEX-Problem z rangami.

kivoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem w fazie robienia prostego serwera survival i napotkał mnie jeden podstawowy błąd, głupio mi się przyznać, ze nie potrafię rozwiązać takiego problemu, no ale cóż.. 

Mój plik z permissiami: http://pastebin.com/FEjuTbjP

Tak wiem, nic tam niema, bo jeszcze nie zacząłem nawet wypisywać permissi, ale... 

Teraz, gdy ktoś z rangą gracz jest na serwerze nie może niczego niszczyć, nic nie jest jeszcze zacuboidowane, bo jestem dopiero na etapie dobierania odpowiednich pluginów i wstępnej konfiguracji ich.

Pomyślałem sobie, że może worldguard sobie coś wymyślił i dlatego nie mogę niczego niszczyć, usunąłem nawet worldguarda razem z world editem, ale bez żadnych skutków.

No chyba, że jest to normalne i trzeba nadać jakąś permisję, ale patrzyłem na gotowe pliki z permisjami stworzone przez inne osoby, i poza masą komend z essentialsa odnośnie set homów itp. nic takiego co mogło by rozwiązać mój problem tam nie było. A wygląda to tak: 

2017-01-27-18-43-04.jpg

2017-01-27-18-43-12.jpg

Liczę na waszą pomoc ! :D

Gość dominik148
Opublikowano

To jest chyba EssentialsAntiBulid/EssentialsProtect.

Jeśli posiadasz te pluginy to je usuń :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...