Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdobycie dużej ilości ip

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,aktualnie leveluje next konto na bocie i mimo bocenia 24/7 leci mało ip. Opłaca się kupić boosta na dni? Ile około zbierze ip przez 24h? Druga sprawa brakuje mi właśnie champów, bo trzeba mieć 15, żeby grać rankedy, a tak się składa że większość tych tanich po 450/1350 jest out of meta i na takiego hecarima, nocturna, vi potrzeba 4800-6300, a zatem potrzebuje natrzepać dużo ipków. Ponadto sprawa run. Je też trzeba skompletować, a tanie nie są. Mogę w sumie około 50 zł na rp przeznaczyć, jeśli to pomoże. Jak zatem najefektywniej uzbierać z paredziesiąt tysięcy ip? Czy inwestowanie w klucze i skrzynki (crafting) na prawie pustym koncie jest opłacalne? Słyszałem,że za tydzień będzie weekendowy event, ale kurcze bot nie będzie grał w piątke, a ja w 2 dni weekendu nie będe miał możliwości grać. Doradźcie coś. 

Opublikowano

to sobie odpal 5 botów naraz i będą grali w 5 ;D

zapewne kolejnych geniuszy którzy lubijejo używac botów itp. jest więcej ;x...

w ogole jakim cudem bot miałby nie uzbierać 50k ip ?...

grając 24/7 z botami 10/15 minut każda gra i chyba powinno się uzbierać ;x.. ale ja tam nie wiem...

nie używałem botów ;x... i nie zamierzam... chociaż sam kilka czasami zrobiłem... ale to bardziej minkraft...

no ale sorry jak server zezwala to głupi by grał uczciwie xD

ale jak jest tak jak mówisz i będzie ten event to chyba mógłbyś się jakoś dogadać z innymi BOTERAMI

aby wasze boty farmiły w 5 ;x... ale ja tam nie wiem taka tam propozycja xD

Opublikowano

Fajnie, że jak ustawiam na boty to w teamie zazwyczaj jest 4 newbie i gra trwa 30/40 min xD, a aramy przegrywa tym bardziej na graczy.

Opublikowano

Po jakim czasie niby?

Jest bardzo dużo zależnych, nie jesteśmy w stanie podać Ci ile dokładnie zajmuje RIOT'owi zbanowanie takiego konta (o ile w ogóle to zrobią).

Ja jednak na Twoim miejscu nie inwestowałbym w takie konto RP, bo Twoje pieniążki mogą po prostu przepaść.

giphy.gif

Opublikowano

Po pierwsze jak bocisz konto 24/7 to na 100% dostaniesz bana

Po drugie jak uzywasz elobuddy/l#/bol/gos + jakis skrypt na granie aramow/normali to stracisz hajs bo banik wczesniej czy pozniej poleci

Jak chcesz bocic konto i byc w miare spokojnym to polecam fulcrumbota tylko nie botuj 24/7.

8kHod.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...