Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu na logowanie/rejestracje i potrzebuję pomocy z tłumaczeniem

kivoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam takie pytanie.. 

Posiadam plugin nie mojego autorstwa na logowanie i rejestracje o nazwie LoginSecurity.

Przejrzałem plik config no i znalazłem tam linijkę z wyborem języka, po "#" był też link z listą dostępnych języków, polskiego niestety tam zabrakło.

Jako, że jest to bardzo prosty plugin, i wyświetla on tyle informacji, że można je policzyć na palcach dwóch rąk to pomyślałem, że przecież sam mogę to przetłumaczyć.. tylko jak ? po instalacji pluginu w folderze z nim znajdują się 3 pliki: config.yml, database.yml, LoginSecurity.db. No nie wiem, nigdy nie robiłem czegoś takiego. Ma ktoś jakieś rady ?

Sprawa druga.. Poleci ktoś jakiś lepszy plugin do logowania/rejestracji ? tzn. można powiedzieć, że ten jest dobry, ale nie posiada on tego tłumaczenia i opcji skróconego logowania, do której jestem już przyzwyczajony (/l zamiast /login) tzn. posiada on taką opcje, ale po włączeniu jej w configu i próbie zalogowania przez "/l" wyświetla się komunikat, że wpisałem złe hasło. Wiem, że jest coś takiego jak xAuth ale szukałem i szukałem i na wersję 1.11.2 nie znalazłem. Serwer oczywiście na spigocie.

Pozdrawiam ! :D

Opublikowano

wgraj plugin authme reloaded ( bo jest najlepszy )

https://dev.bukkit.org/projects/authme-reloaded

w pliku konfiguracyjnym pluginu authme ustawiasz

messagesLanguage: 'pl'

graczom dajesz uprawnienie

authme.player.*

Miałem ten plugin, ale jak wchodziłem na serwer w ogóle nie reagował, nie wyświetlało mi informacji, żebym się zalogował, zarejestrował. Nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...