Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skakanie o 2 ligi

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

da się jeszcze przeskoczyć o 2 ligi? z np golda 4 do golda 2? kiedyś pamiętam tak było a teraz nie wiem bo sporo nie grałem a nie chce się tak długo platyny wbijać :D 

Opublikowano

Tak, da sie, ale juz w dwoch ostatnich ligach (master i chall) nie da sie.

Bo tam nie ma dywizji, wtf xD

Musisz miec odpowiednie mmr zeby tak skakac, najczesciej skaczesz 5-3-1 non stop az do diaxa, a skoki 4-2 rzadko sie zdarzaja ale rowniez, jesli sie mialo mastera w last sezonie to w diamencie sie skacze tez normalnie. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Żeby nie powtarzać odpowiedzi innych dodam, że możesz wygrać z 30 gier z ~85% win ratio, dostawć po 28 LP w P1, a i tak w diamencie nie będziesz skakać. xD

(jeśli byłeś poniżej MMR diamentu ileś tam)

Opublikowano

Od bardzo dawna się da i nic nie zapowiada żeby się zmieniło. Wygrywając cały czas mecze może nawet Ci się udawać prawie cały czas przeskakiwać o 2 dywizje. Nie sugeruj się jednak mmr z op.gg czy coś w tym stylu, szybciej wprowadzi Cię w błąd i wytworzy niepotrzebną nadzieję :P

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

pomimo sporej ilości pkt. za mecz i win ratio wskakuje tylko o 1 dywizję w sumie jest to konto smurf w tym sezonie było w brązie wczoraj z golda 4 wbiło 3 miałem nadzieje na g2 :D ale właśnie z gold 3 wbiło gold 1 :) 

Opublikowano

Jeżeli masz dobre MMR to pewnie że ci wskoczy o 2 dywizje.

Z tego co wiem to nawet możesz bez promo skakać z b1-s5 (ale to chyba tylko plotka (dywizje przypadkowe)).

Bez nazwy-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...