Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administracja/Opieka techniczna nad Twoim forum ~ Algade, Twoje wsparcie techniczne :)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam! Zepsuł mi się komputer, to przyjechał i naprawił. Zna się na rzeczy. 

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

No można polecić bo chyba jeden z takich znanych techników od for. Jak placisz to masz forum jak nie to masz przekierowanie #Timo.

obraz.png

Opublikowano

Algida śmietankowa zawsze do roboty gotowa xD

Polecam, zna sie na rzeczy, jeden z lepszych techników IP.B na tym nedznym forum

Opublikowano

No można polecić bo chyba jeden z takich znanych techników od for. Jak placisz to masz forum jak nie to masz przekierowanie #Timo.

W sumie fakt, jak ktoś próbuje oszukać po wykonanej pracy i jeszcze pisać oszczerstwa z których później się tłumaczy, to dostaje jakiegoś psikusa za zachowanie :D

Nie polecam tego pana, zachowuje się jak dziecko i "jaki to on nie jest dobry" słabo.

"jaki to on nie jest dobry" - skoro jestem dobry, to czemu miałbym to ukrywać :D

Jak wiem więcej na dany temat, a osoba próbuje mi wmówić że tak nie jest, to śmiesznie :D

///

Co do reszty opinii, dziękuję za nie, jakbyście potrzebowali kiedyś forumków, to piszcie, będzie za friko :D

Opublikowano

Widać że chłopak ma doświadczenie w tym co róbi to polecam .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Drobny refik :)

Współpracuję z dwoma projektami jako pomoc techniczna :)

Wkrótce zapowiada się kolejna współpraca z serwerem metina, wkrótce więcej informacji :D

Opublikowano

Bardzo dobry technik, gdy stawiałem własne forum służył radą oraz gdy miałem problemy pomagał gdzie mam znaleźć dany fragment.

Jak najbardziej polecam, jeśli chcecie mieć dopracowane i przejrzyste forum to jest to dobry wybór.

Opublikowano

Ahhhhh Algade mordzia :33 Jakie cuda robi aż się making mokro. :>

Polecam, miejmy nadzieje iż kiedyś z twych usług skorzystam. :D 

Opublikowano

Tymczasowo zawieszam działalność.

Mogę czasem udzielić kilku porad na telegramie.

Archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...