Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę TGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troszkę Mareczka znam, gość spoko i fajnie również z nim pogadać itp.

Popraw troszkę tą grafikę bo ciężko się rozczytać :/ 

Opublikowano

popraw grafike. Podanie schludne, znasz zasady ortografii, oraz interpunkcje, nie znam Cie, ale polecam.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

popraw grafike. Podanie schludne, znasz zasady ortografii, oraz interpunkcje, nie znam Cie, ale polecam.

On zna, a Ty nie znasz 'zasad' interpunkcji.

,oraz

Co do podania, to polecam tylko ta grafika kuje w oczy.

Opublikowano

To chyba jakiś żart.

Żartem to chyba Ty jesteś.

Tak jak Lajk napisał i osoby pod podaniem, grafika trochę odstrasza.

Zmień nią nieco i będzie git, jesteś aktywny co daje Ci większe szanse.

Opublikowano

Swego czasu przeprowadzałem transakcję z tym gościem i jest to dość ogarnięta postać :)

Raczej jego zamiarem jest pomoc przy serwerze niż "chce być gm żeby się pobawić komendami"

Nie znam go na tyle żeby polecić, ale jeżeli ktoś szuka takowej osoby to myślę że warto dać szansę

Opublikowano

Zamiast używać tej grafiki w jakości chyba gorszej niż .jpg, napisałbyś to w sposób normalny.
Żaden poważny administrator nie weźmie takiej aplikacji na serio, zastanów się nad tym.

Opublikowano

Zamiast używać tej grafiki w jakości chyba gorszej niż .jpg, napisałbyś to w sposób normalny.

Żaden poważny administrator nie weźmie takiej aplikacji na serio, zastanów się nad tym.

Grafika właśnie ma 300dpi. Będę zmieniał lekko podanie. Pozdrawiam

F5

Jw27i9N.gif

Opublikowano

Prosze cie.

Zmien te grafike z cooltext bo aby to czytac ot musze miec powiekszenie 33% na chromie.

Jak ty tego zrobic nie potrafisz to watpie ze tlumy beda za toba szalec :v

Opublikowano

Prosze cie.

Zmien te grafike z cooltext bo aby to czytac ot musze miec powiekszenie 33% na chromie.

Jak ty tego zrobic nie potrafisz to watpie ze tlumy beda za toba szalec :v

haha kup se okulary ja na lajcie mogę przeczytać :) 

Jw27i9N.gif

Opublikowano

Polecam Ci przepisać to póki co ręcznie, jak będziesz miał coś ładniejszego to dopiero wstaw.

Co do Twojej osoby - u mnie na forum miałeś bana za obrazę - ale wydajesz się być komunikatywny.

Powodzenia.

Opublikowano

Polecam Ci przepisać to póki co ręcznie, jak będziesz miał coś ładniejszego to dopiero wstaw.

Co do Twojej osoby - u mnie na forum miałeś bana za obrazę - ale wydajesz się być komunikatywny.

Powodzenia.

Oki. A co do bana to on był na prośbę. Poprosiłem Sushi o bana na tydzień, bo chciałem odpocząć troszkę. Pozdrowienia :) i dziękuję ;)

Jw27i9N.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...