Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cabal] Evil Emprie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3.5k Itemów do dropu czyli zanim dropniesz to się zesrasz! Chyba ,że nołlajfisz jak kolega wyżej bo widać go w grze od rana do wieczora .Nie polecam serwera gdyż jest to serwer robiony przez właściciela EX Obliviona czyli serwer postoi pare miesięcy :) . Brak skili ep10 nie ma dx dungow NIC poza pierdoleniem jakiś idiotów/ek na różnych czatach  nie polecam .

Opublikowano

3.5k Itemów do dropu czyli zanim dropniesz to się zesrasz! Chyba ,że nołlajfisz jak kolega wyżej bo widać go w grze od rana do wieczora .Nie polecam serwera gdyż jest to serwer robiony przez właściciela EX Obliviona czyli serwer postoi pare miesięcy :) . Brak skili ep10 nie ma dx dungow NIC poza pierdoleniem jakiś idiotów/ek na różnych czatach  nie polecam .

Widze ze pani sie obrazila na serwer bo nikt c***a do dupy nie chce wlozyc. Nie ma skilli ep10 bo to serwer ep9, dx dungi sa i wrecz posiadaja wlasny loot z systemem "core za item". Jezeli ktos tu w ogole czyta ten topic to uprzedzam, nie znam sie a sie wypowiem to jedna z podstawowych cech tej pani. Oblivion stal 2 lata ale co moze wiedziec ktos kto zmienia serwery jak rekawiczki przy okazji nie znajac sie w ogole na grze. Server high rate, tyle ze endgame buildu nie zrobisz w 20h.

Opublikowano

ostatni serevr oblivion wie wiem ile stał jeden został zamknięty po jakimś czasie z powodu braku graczy właściciele , otworzyli zaraz 2 server i on został bardzo szybko zamknięty z tej samej przyczyny więc trochę djor ma tu racje 

Opublikowano

Oczywiście ,że mam rację nie jest to pierwszy serwer który ta osoba stawia i nie ostatni który padnie bo facet się na rzeczy po prostu nie zna! Grałam z nim na globalu i wiem jaki sumienny z niego człowiek i w razie problemów robi rollback bo nie umie sobie poradzić . Jego główną zaletą jest stawianie serwerów High z dobrym cash shopem a sugestie nigdy nie są brane pod uwagę bo nie potrafi zbalansować wielu rzeczy. Czemu do dropu jest 3.5k itemów? Proste facet nie ma pomysłów jak utrzymać community w grze a wiadomo ,że ludzie grający w Cabala potrafią nolifić (kolega wyżej) . A i do kolegi zakładającego posta nie znasz mnie to się wypowiadaj bo Twoje ''pieprzenie'' widać wyraźnie na world czacie oraz forum z tąd wiadomo jaki jesteś :)

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Cabal] Evil Emprie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...