Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - gra się crashuje w karierze

dragon9212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od wczoraj mam problem z karierą w fifie 17. po 152 godzinach w grze w pewnym momencie gra się zawiesiła i wyskoczył błąd: Program fifa.exe przestał działać. No dobra no to wchodze jeszcze raz wczytuje karierę i przy symulacji pomiędzy meczami znowu wywala mi grę zrobiłem tak około 10 razy. Na różnych forach czytałem różne podpowiedzi ale żadna z nich nie działa. Dzisiaj nawet przy wczytywaniu kariery mi gra wywala do pulpitu już bez erroru. Dodam tylko że wszystkie inne kariery działają tylko nie ta , a kariery troche szkoda bo poświęciłem na nią około 20-30 godzin. a i jeszcze jedno od tamtego momentu wyskakuje mi jeszcze okienko w originie : Błąd synchronizacji plików
Najnowsze pliki przechowywane w sieci mogą być niedostępne. 
nie wiem czy to ma jakiś związek, ale wolę napisać. Jeżeli ktoś zna sposób na naprawienie tego błędu proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Pewnie save się uszkodził. Zdarza Ci się, że w innych grach save się psuje? Zainstaluj grę ponownie. Daj raport z speedtest.pl

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Od dzisiaj mam jeszcze ciekawszy problem otóż gra się wyłącza na ekranie ładowania z Reusem... nie wiem co się dzieje ale gratuluje panom z EA za brak błędów w grze... Ale co tam znaczy gra z dzisiejszych czasów bez jakiegoś błędu. 

Właśnie skończyłem się bawić ze sterownikami zainstalowałem najnowsza wersje 17.1.1 i zaczął mi wyskakiwac błąd że na moim komputerze znaleziono wersję 14.9 i zaleca się używać wersji 16.30 lub nowszej i zainstalowanie przed wejściem do gry . Tylko jest taki prblem bo nigdzie nie mogę znaleźć wersji 16.30 a zdaje mi się ze wersja 17.1.1 jest nowsza więc nie wiem o co w tym wszystkim chodzi... 

Dobra sprawa ze sterownikami juz załatwiona ale i tak dalej wywala przy ekranie ładowania z Reusem

Opublikowano

Mnie to już zaczyna bawić wczoraj po zainstalowaniu sterowników przy wyłączaniu komputera aktualizował mi się windows. Dzisiaj chcąc zagrać w fife która się włącza podczas meczu zacina mi się na około 10 sekund co minutę może już mnie to zaczyna naprawdę denerwować bo po 152 godzinach rozegranych pokazują się takie błędy w grze... Jeżeli mają zamiar wydawać takie gry to już niech lepiej nie wydają. Assasin Creed może i miał błędy ale nie takie że po 50 godzinach grania wątku fabularnego psuje ci się save... albo zaczyna się ciąć z nieznanego powodu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...