Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie co do permów z joba

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak kupiłem np magazynek do smg za nx na perma to czy jak zrobie teraz go z joba to dostane go i bede mial 2 czy pokaże mi że mam już 1 takiego perma i będę musiał sprzedać bo nie wiem czy się opłaca robić :)  Miał ktoś tak ?

Opublikowano

nie gram już w combata ponad rok,ale jak kuoiłem ta ramke zmiany tła przy nicku i potem rozdawali na 7 dni,głupibyłem i odpaliłem ta na 7 dni bo myślałem że mi tylko zmieni tło a perm bedzie dalej,a jakież było me zaskoczenie jak mi zmieniło na tą 7 dni i potych 7 dniach znikło całkiem.w myślach tylko ,,nexon .#%>>>%#*!$%^&&$###@^%*^#$$#%$$#'' myślę że się tylko zbuguje jak 2 takie same będą ale tego nie wie nikt,a jedynie możesz ticket do supportu wysłać to może za 2 dni odpiszą :P w sumie ta gra udpadła już dawno,to szkoda nawet czasu :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Albo doda się do tego itemu co masz albo będziesz miał dwa w co wątpię. Ale tak czy siak trafi do inboxa więc będziesz mógł sprzedać o ile będzie miało to wartość w GP a nie 0GP jak to czasami bywa.

Opublikowano

nie będziesz miał 2. Jak skończysz joba to dostaniesz przedmiot do inboxu, jak bedziesz chciał go aktywowaćto wyświetli Ci sie komunikat że posiadasz już taki sam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...