Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na konto Gadu-Gadu?

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam na gg 3 konta, jedno prywatne, drugie do załatwiania spraw a 3 tak o. No i problem jest taki, że na ty 3 koncie nagle nie mogę losować ludzi, ani dodawać do znajomych,  na pozostałych mogę, jest to chwilowy problem czy może ban o ile takie coś jest?

Opublikowano

Są bany, ale to kilka osób musiało Cię zgłosić i musiałeś coś niewłaściwego robić/pisać.

Jedynie co to napisałem kilka niemiłych słówek do kilku gości co pisało do mnie typu  "ch@ ci @, ty kurw@!" itd itd, az musiałem im odpisać. Lol na losowaniach często można spotkać profile z gołymi penisami na wierzchu a jak sie odpisze do osoby szkalującej Ciebie to masz bana. :P

Zresztą i tak co 2 wylosowany to homo/bi lub koleś po 30 szukający przjemności i mający gole przyrodzenie na profilowym. Jedynie to chyba 15% osób społeczeństwa gg jest normalne, reszta to jak pisałem wyżej.

Opublikowano

Są bany, ale to kilka osób musiało Cię zgłosić i musiałeś coś niewłaściwego robić/pisać.

Jedynie co to napisałem kilka niemiłych słówek do kilku gości co pisało do mnie typu  "ch@ ci @, ty kurw@!" itd itd, az musiałem im odpisać. Lol na losowaniach często można spotkać profile z gołymi penisami na wierzchu a jak sie odpisze do osoby szkalującej Ciebie to masz bana. :P

Zresztą i tak co 2 wylosowany to homo/bi lub koleś po 30 szukający przjemności i mający gole przyrodzenie na profilowym. Jedynie to chyba 15% osób społeczeństwa gg jest normalne, reszta to jak pisałem wyżej.

Zawsze możesz napisać na supportu i ich się zapytać o powód blokady. Oni jak nie dostaną raportów żadnych to nic z nimi nie robią.

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...