Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VTask Studio

_Benzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktos z obecnych mial stycznosc z tym programem? Prosze o pw.

Nie jestem pewny czy dobry dzial, lecz program w sprawie metina.

Opublikowano

To tasker, zapisujesz ruchy co ma robić i to będzie powtarzał, możesz sobie z tego zrobić expbota - używa Ci pelerynki i trzyma spacje :P

Opublikowano

Chodzi mi o jedna funkcje, uzywanie klawiszy np. spacje w oknie metina. Ni hu... hu.. nie moge tego odpalic :/

@Edit - Znalazlem problem, na 50 polecen, wykonuje zaledwie z 4 / 5. Co moze byc przyczyna?

Opublikowano

Chodzi mi o jedna funkcje, uzywanie klawiszy np. spacje w oknie metina. Ni hu... hu.. nie moge tego odpalic :/

@Edit - Znalazlem problem, na 50 polecen, wykonuje zaledwie z 4 / 5. Co moze byc przyczyna?

A może taki prost trick wciskasz spacje i jednocześnie dalej trzymając klikasz na jakiekolwiek inne okno folder/przeglądarkę/2 klient!?

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

A może taki prost trick wciskasz spacje i jednocześnie dalej trzymając klikasz na jakiekolwiek inne okno folder/przeglądarkę/2 klient!?

Vtask nie jest tylko do auto-ataku, chodzi mi o bardziej zaawansowanego bota niz tylko spacja, pelerynki i zbieranie itemow.

Opublikowano

Jeśli chodzi o ten program to nie zawsze działa tak jak należy, czasami nie wykonuje napisanych poleceń lub wykonuje je błędnie albo wcale i nie wiem czym jest to spowodowane ale próbowałem już setki razy i nigdy nie działało tak jak należy ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...