Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 Xbox ONE - wartościowe karty

James Rodríguez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Tak jak w temacie w tym wątku wypowiadamy się na temat kart "perełek", na których udało wam się zarobić na rynku transferowym w FIFA 17 ULTIMATE TEAM. Chodzi mi głównie o stworzenie tematu, w którym będzie wiele kart, na których każdy bez najmniejszego problemu będzie mógł się wzbogacić o te kilka/kilkanaście tysięcy coins przy użyciu np AUTOBUYER'a.

A więc moja karta, na której udało mi się zarobić najwięcej COINS (ponad 100k) - CASTAGNE (Silver 70 Overall), platforma XBOX ONE.

CASTAGNE skupowałem po 400-700 coins po czym sprzedawałem go po 2400-3000 zależnie od danego okresu oraz zmian na rynku transferowym.

Opublikowano

dobry pomysł, właśnie miałem zakładać temat ale widzę, że już nie muszę. ;) Chciałbym zapytać Was o karty na których moge zarobić, posiadam 90k i chciałbym troche pohandlować. Chętnie poczytam Wasze opinie. PLATFORMA PS4

Opublikowano

Mało kto podzieli się takimi informacjami - powód jest oczywisty - stracą źródło zarobku. Ogólnie na wszystkich kartach można zarobić, wystarczy snajpić. Najlepiej poszukaj jak wygląda to na futbinie, bez problemu znajdziesz perełki, dzięki którym możesz ogarnąć trochę kasy.

Opublikowano

Mało kto podzieli się takimi informacjami - powód jest oczywisty - stracą źródło zarobku. Ogólnie na wszystkich kartach można zarobić, wystarczy snajpić. Najlepiej poszukaj jak wygląda to na futbinie, bez problemu znajdziesz perełki, dzięki którym możesz ogarnąć trochę kasy.

Być może ktoś rzuci nazwy kilku kart, na których każdy na początku coś sobie zarobi, bo zarobek na obecnym rynku nie wydaje się zbyt prosty z racji tego, iż większość kart jest sztucznie podbijane cenowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...