Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z aktualizacją gry The Crew

arni1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z grą THE CREW na PS4 nie mogę grac ponieważ nie chce się pobrać aktualizacja pobiera tylko do 45,16mb. Połączenie internetowe jest na pewno sprawne. Dlaczego tak się dzieje?

Opublikowano

Spróbuj przeinstalować grę, może coś nie tak jest z wersją plików na konsoli. Sprawdź ewentualnie czy nie masz dostępnych aktualizacji systemu konsoli. Miałem taki problem, że gra pobierała około 980 mb po czym zatrzymywała się, po 2 czy tam 3 dniach normalnie poszło także trudno mi stwierdzić dlaczego pojawił się taki problem. 

Opublikowano

Przeinstalowałem grę nic to nie dało.Aktualizacje systemu konsoli mam najnowszą.Zauważyłem ten problem aktualizacji na kilku grach teraz ostatnio chciałem zaktualizować driveclub i wystąpił jeszcze inny problem włączam aktualizacje i wyskakuje przygotowywanie do pobierania 10%...jak zaczekam dość długo zaczyna się pobierać jednak jak wstrzymam pobieranie i wznowie to wyskakuje znowu ten komunikat przygotowywanie do pobierania 10% i od nowa się pobiera.Na innych grach np.uncharted aktualizacja przebiega prawidłowo.Nie wiem w czym tkwi problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...