Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Czy moge dostac bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpaliłem mecz z włączonym elobuddy. Od razu wyszedłem z meczu jak się tylko wczytał. Mogę dostać bana po takim czymś?

Opublikowano

Skąd mamy to wiedzieć czy aktualnie wykrywają inject? Jak wykrywają to możesz, jak nie to nie dostaniesz bana, skoro od razu wyłączyłeś.

Po co odpalasz skrypty, skoro boisz się dostać perma? xD

Opublikowano

Skąd mamy to wiedzieć czy aktualnie wykrywają inject? Jak wykrywają to możesz, jak nie to nie dostaniesz bana, skoro od razu wyłączyłeś.

Bo na innym koncie cheatuje a nie na main koncie.

Opublikowano

Oczywiście, że tak ;p Jeśli wykryją dostaniesz. 

Riot banuje (jeśli by wiedział) za samą instalacje. 

Jeden znajomy ściągnął elobuddy i odpalił na nasze 1v1 na customie, ja go nie reportowałem ani nic i byłem zaskoczony jak mi najebał, a on był zaskoczony banem ;D

­

Opublikowano

Oczywiście, że tak ;p Jeśli wykryją dostaniesz. 

Riot banuje (jeśli by wiedział) za samą instalacje. 

Jeden znajomy ściągnął elobuddy i odpalił na nasze 1v1 na customie, ja go nie reportowałem ani nic i byłem zaskoczony jak mi najebał, a on był zaskoczony banem ;D

Jak masz p******** jakieś głupoty to nie pierdol wcale :)

Sam program EB aktualnie jest niewykrywalny, ale zabezpieczenia ich są słabe. Po drugie lol nie jest w stanie zeskanować plików znajdujących się w sandboxie więc pierdolenie głupot ze ban za samą instalację buahah.

Po trzecie, najbardziej zabezpieczony jest sharp. ( Banwavy nie są za detekcję programu a jego działanie - tzn. sam skrypt wykonuje tysiące pakietów na sekundę gdzie normalny gracz jest w stanie w przeciągu sekundy kliknąć około 16 razy ( oczywiście na macro ).

Opublikowano

jak dostaniesz bana na innym koncie to i na mainie ban bedzie :) teraz nie banują już tylko 1 konta

Proszę o nie wprowadzanie użytkownika w błąd - nigdy tak nie było za same skrypty.

//iAnty

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

jak dostaniesz bana na innym koncie to i na mainie ban bedzie :) teraz nie banują już tylko 1 konta

XDDDD

Banują tylko konto, na którym był używany odpał i nie pierdol ludziom głupot. 

9113414779628821535959.gif

Opublikowano

Ja trzymam się tego że jak juz odpalać bola lub elobuddy to na koncie na ktorym cheatowałem od początku do końca i mam all chempy za pz żeby mi szkoda nie było ;3

A i raczej bana nie dostaniesz prędzej w lotto wygrasz ten sam % szans xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...