Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje silnika HexaCord 1.7-1.11

NemiYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie:

A więc witam, mój serwer startuje 1 lipca (1 dzien ferii) i mam serwer na BungeeCord 1.7-1.8 ale gdy w mc dodawaniu serwerów dodałem sobie serwer

xyz

to na chwile wyskoczyło " HexaCord 1.7.x 1.8.x 1.9.x 1.10.x 1.11.x" i nie mogę znaleść żadnego silnika o takiej nazwie nawet na listach serwerów minecraft są takie z HexaCord i też bardzo bym chciał mieć na takie wersje serwer a na bungeecord nie ma takiej opcji (chyba) proszę o szybką pomoc za dobrze odp daje like!

PS. Nie wiem jaki dział :(

Jeste pomocny ( ͡° ͜ʖ ͡° )

ale nie zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡° )

Opublikowano

Tak jak w temacie:

A więc witam, mój serwer startuje 1 lipca (1 dzien ferii) i mam serwer na BungeeCord 1.7-1.8 ale gdy w mc dodawaniu serwerów dodałem sobie serwer

GC2.PL

to na chwile wyskoczyło " HexaCord 1.7.x 1.8.x 1.9.x 1.10.x 1.11.x" i nie mogę znaleść żadnego silnika o takiej nazwie nawet na listach serwerów minecraft są takie z HexaCord i też bardzo bym chciał mieć na takie wersje serwer a na bungeecord nie ma takiej opcji (chyba) proszę o szybką pomoc za dobrze odp daje like!

PS. Nie wiem jaki dział :(

5 sekund szukania w google https://github.com/HexagonMC/BungeeCord. Nie podajemy IP serwerów w tematach.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

@up ok thx mam.

ale mam jeszcze 1 pytanie mam serwer bungeecord na pukawka/maxcraft i tam nie mozna ani przez ftp i webftp usunąc silnika BungeeCord jak mam zrobić bym mogł dać ten? czy nie ma opcji :(? musze zmieniać hosting?

Opublikowano

@up ok thx mam.

ale mam jeszcze 1 pytanie mam serwer bungeecord na pukawka/maxcraft i tam nie mozna ani przez ftp i webftp usunąc silnika BungeeCord jak mam zrobić bym mogł dać ten? czy nie ma opcji :(? musze zmieniać hosting?

Niestety jeśli nie oferują oni takowej opcji musisz zmienić hosting.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...