Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dodać Serwer Query na Pukawce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli masz serwer wykupiony na sloty to nie możesz nadać sobie Admin Server Query a jedynie Server Admin, który ma maksymalną moc permisji 75.

Opublikowano

Probówałem też raz dać sobie tam bo kolega miał serwer lecz maksymalna moc permisji jest 75 a query ma 100 więc nie da rady :v

Opublikowano

Jak masz TeamSpeak3 na sloty to się nie da (jedynie jak jest dodatkowa opcja na hostingu). Spróbuj  napisać do Supportu. Pozdrawiam @HeraQu

Kontakt:

Discord: heraqu#6670

Opublikowano

Jeżeli posiadasz na hostingu ofertę slotową to nie ma takiej możliwości.

Dostęp do rangi Query jest równoznaczny z dostępem do wszystkiego, a przede wszystkim do manipulacji slotami, za co hosting płaci, więc możesz powiększyć/pomniejszyć tylko w panelu.

Opublikowano

Nie ma takiej opcji jezeli chodzi o hosting. Napisz do supportu, moze bedzie owa opcja 'dostepna' ;)

Jezeli nie mozliwosci pobrania bazy przez ftp, popros o wrzucenie bazy danych serwera (ts3) na hosting, kup vps'a/voice vps'a, nastepnie pobierz i wgraj baze.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...