Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim - crash po logu Bethesdy

mikizie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem ponieważ miałem zakupionego zwykłego skyrima. Po pewnym czasie (miesiąc temu) zakupiłem edycje legendarną jednakże skyrim jest 100% po polsku natomiast nieważne jakie dlc mam, zawsze wywala mnie do pulptiu po zobaczeniu smoka tego srebrnego. LE kupiłem na stronie G2A a błędy mogą powstawać bo dodatki mogą mieć ustawiony język angielski. (Ew. Globalny). Nie wiem co robić. Pisałem do bethesdy lecz oni mówią że powinienem mieć automatycznie przypisany język polski. Pomóżcie mi :/

Opublikowano

Sprawdź spójność plików na Steam, jeżeli nie pomoże. To najlepiej odinstaluj Skyrima i zainstaluj ponownie z angielskim językiem, bo jak mniemam LE nie polskiej wersji językowej.

Opublikowano

Sprawdź spójność plików na Steam, jeżeli nie pomoże. To najlepiej odinstaluj Skyrima i zainstaluj ponownie z angielskim językiem, bo jak mniemam LE nie polskiej wersji językowej.

Oczywiscie ze ma polska wersje jezykowa napisy dubbing wszystko. Blad z tym smokiem pojawia sie o ile wiem kiedy sa jakies mody, zobacz czy przypadkiem w warsztacie czegos nie masz, folderze data w grze ew. pobierz Skyrim Script Extender (SKSE) moze to pomoze. PS. Jak mozesz miec polska gre i angielskie dodatki bo nie rozumiem? :v

QL4A4Sf.png

Opublikowano

Dodatki mam kupione z G2A więc to wiele wyjaśnia :P

Dodatki mam kupione z G2A więc to wiele wyjaśnia :P. Aha jak mam gre po angielsku to wszystko działa

Opublikowano

Crash po logu Bethesdy wcale nie musi oznaczać modów. To również niezgodność językowa konkretnych dlc. Powiedzmy, że podstawkę masz po polsku, dlc po angielsku. Jak musisz grać teraz to zmień język na angielski, ja czegoś poszukam na internecie.

Edit

Ktoś na tym forum wie jak to naprawić, tylko nie pamiętam kto. Ja bym pewnie zmienił język na angielski i wgrał spolszczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...