Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje ambitnych osób do współpracy. (Techników, Sponsora)

budzik2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie szukam 2 osób góra 3 do współpracy na serwerze sponsora i dwoch techników. Postawilibysmy go od nowa. Myślę że moglibyśmy zrobic jakiegoś fajnego ts'a razem dla różnych grup ludzi. Pisać PW na tapatalku lub na mpcforum.

Tylko ludzie zdecydowani i chętni do roboty. Oczywiście składka na serwer. Chyba ze znajdzie się sponsor.

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A tak powiem, szukasz sponsora i techników, to po co Ty jesteś potrzebny w Team ? :D :D

Hymm, wiesz jednak technik bedzie tez administratorem to chyba logiczne. Szukam kogos kto bedzie też wspolascicielem.

Pozatym nie wnosisz nic do tego tematu kolego, wiec nie nabijaj sobie statystyk. Ja wiem kogo szukam i kogo potrzebuje.

Wysłane z LG tapatalka

Opublikowano

Powiem szczerze, na tym rakowisku to życze powodzenia przy znalezieniu kogoś kto jest ambitny, pracowity i nie ma już swojego projektu.

Jeżeli chcesz kogoś zachęcić to musisz podac więcej info o sobie - doświadczenie, portfolio, osoby które Cię polecą itp. bo w ciemno to ja bym nawet nie kupił od Ciebie bota za 5zł.

Powodzenia

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Powiem szczerze, na tym rakowisku to życze powodzenia przy znalezieniu kogoś kto jest ambitny, pracowity i nie ma już swojego projektu.

Jeżeli chcesz kogoś zachęcić to musisz podac więcej info o sobie - doświadczenie, portfolio, osoby które Cię polecą itp. bo w ciemno to ja bym nawet nie kupił od Ciebie bota za 5zł.

Powodzenia

Hahahahahaha :lol: :lol: :lol: kto mówi o sprzedawaniu bota to po 1 a po 2 ja chce założyć ts' a

Wysłane z LG tapatalka

Opublikowano

Powodzenia

Hahahahahaha :lol: :lol: :lol: kto mówi o sprzedawaniu bota to po 1 a po 2 ja chce założyć ts' a

Wysłane z LG tapatalka

Nie wiem czy wiesz co to retoryka. Chodzi o to że nie znamy Cię wogóle i przy takiej prezentacji to bym Ci nie zaufał z tymi 5zł ;)

A doświadczenie to chyba jakieś masz, nie ważne czy to serwer TeamSpeak czy Gry. Jeżeli uważasz że prowadzący serwera nie moga mieć doświadczenia to świadczy o twoim poziomie w tej kwestii.  Skoro nie masz ani konkretnych planów, ani portfolio, ani nic do pokazania, to z czym do ludu wychodzisz? :/

Dyskusję skończyłem. Pw jak coś.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...