Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do wyjścia z silvera

Eripe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, jakiś czas temu wyexpiłem konto na EUNE i uznałem, że czas na rankedy więc pikuje moje asy z rękawa Nurek i Drzewo no i mam problem z tym, że lubię grać golemami na topie a niestety na tym elo przyda się jakiś DMG pogrywam też Dariusem i ale mi się szybko nudzi podajcie jakieś fajne śmiesznie silne picki :D.

PS. aktualnie d3 euw a wyjść z silvera na EUNE nie mogę xDD

POMOCY !!!

Opublikowano

po co ci wychodzić z silwera, tam jest spokojnie i tak to lepsze nisz diament.

a jak chcesz picka na topa to graj gp mocny i wogóle tylko trzeba troche ogrania

Masz racje GP jest mocny o ile team coś ogarnia, co w silverze graniczy z cudem. Zrobisz jedną beczkę trafisz wszystkich - nie zrobisz nic, bo nie było kryta, a team się już wbija, żeby ich zabić i w ten sposób przegrywacie grę. Jeśli chcesz champa, z którym Twój team powinien sobie poradzić, to wybierz Irelie - Trinity, reszta tank i oneshotujesz wszystkich, a zabicie Ciebie trwa naprawdę długo.

Opublikowano

Jeśli mówimy już o topie to na silverki postrachem jest camille która jest silna,ma escape,a także ult którym likwidujemy adc w tf,illaoi jest też warta uwagi jej dobrze zagrany ult robi robotę w każdym tf oraz jest dobra do dive czy 2vs1

Opublikowano

Tryndamere i Kayle na tym poziomie bardzo dobrze działają, ogólnie splitpush w silverze wygrywa gierki bo nikt nie wie jak na to grać

"Forget the 72 virgins. If I blow myself up in a crowded restaurant, I think I’m asking for a plate of these babies."

Opublikowano

Nie wierzę, że diament 3 euw nie byłby w stanie wyjść z silvera na eune. Zgaduję, że kłamiesz, albo kupiłeś konto/zapłaciłeś za boosting.

Wracając do tematu: tryndamere powinien być w porządku ze względu na świetny snowball, mobilność, ogromne obrażenia i dobry splitpush. Posiada też trochę sustain'u i może podejmować walki 1v2 jeżeli jest ahead.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...