Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGOLounge, oraz ograniczona ilość FPS

szopenowsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam 2 pytania - postanowiłem że założe je w 1 temacie bo po co zaśmiecać forum

to tak;

1. na CSGOLounge obstawia się teraz punktami. Można coś z nimi robić/mają one jakiekolwiek znaczenie? Wiadomo czy będzie tak cały czas czy zmienią to w przyszłości?

2. Pytanie 2.

W CS:GO Mam zawsze stałe ok. 140 FPS. Najlepsze jest to że czy zmienie ustawienia na niskie - czy na wysokie/maxymalne/ultra zawsze mam około 140 fps. I teraz moje pytanie.

-- Dlaczego na każdych ustawieniach mam 140 fps? czyżby procek nie pozwalał na więcej fps?

Dodam że na mapie np. Crosshair z warsztatu gdzie ustawiam sobie celownik - mam 300 fps.

Na każdej mapie mam stałe 140 fps - obojętnie czy to mirage czy dust i tak dalej. Na uproszczonych/deathmatch'ach też. O co chodzi?

Dodam że w innych grach (H1Z1/GTA5/WOT) nie mam takich stałych fps - chodzą normalnie (gdzie mniej obiektów tam jeszcze więcej fps)

Mój komp:

I3 2120

6 GB RAM

Win 7 64 bit

GTX 1050 2GB

Dzięki za pomoc

Opublikowano

Skoro fpsy sie nie zmieniaja nawet po zmianie ustawien graficznych to poprostu procesor tu ogranicza. Jak chcesz wiecej to go wymien.

p.s mam niewiele slabszy a8-5600k i mam 20fps mniej od ciebie i na kazdych ustawieniach mam te same (też gtx 1050)

Opublikowano

też mi się wydaje że procesor ogranicza - demon prędkości to to nie jest.

Chyba że ktoś wie co to może innego być to proszę pisać

A co do CSGOLounge z tymi punktami - To ktoś coś wie o nich?

PS : fps_max próbowałem już. A skoro na mapie z warsztatu mam 300 fps to już na logike ta komenda nic nie da, bo miałem tyle ;d

Najbardziej dziwi mnie to że dosłownie na każdej mapie mam po tyle samo fps praktycznie w każdym miejscu.

Budowniczy
Opublikowano

Tymi punktami możesz sobie dla zabawy obstawiać ;d

Raczej nie dodadzą w przyszłości możliwość wypłacania za nie. 

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...