-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
zielakn
zielakn
Witam dwa dni temu robiłem formata windowsa 7, po zainstalowaniu systemu, sterowników itd. było prawie bezproblemowo (antywirus blokował skype, ale sobie z tym poradziłem). Wczoraj zacząłem grać sobie spokojnie w lola, gdzie poprzedniego dnia wszystko chodziło normalnie, i wyrzuciło mnie po powiedzmy czterech minutach gry, ale w takim sensie, że wszystko wokół działo sie normalnie, tylko moja postać stała bez ruchu (bądź goniła jak głupia przeciwnika), po mniej więcej dziesięciu sekundach wyrzucało mnie całkowicie z gry. Mam tak po 3/4 razy na gre, reinstalowałem sterowniki sieciowe, dodałem gre do wyjątków firewall'a, nawet z wyłączonym antywirusem problem nie ustępuje, nie wiem co zrobić w tej sytuacji, gdyż podobny problem mam w cs:go, lecz tam dzieje mi sie tak tylko raz na gre, gdzie jest to lekko irytujące, jakieś pomysły na ten problem...?
@Edit
Dodam, że w tym czasie słucham muzyki z yt i rozmawiam przez skype, i w trakcie tego problemu nic mi nie przerwywa,
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.