Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to był za Horror

BornVillain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uszanowanie,

Najlepiej to bym poszukiwał tu jakiegoś znawcy horrorów bo dobry to ja w tłumaczeniu nie jestem ^.^

Wiem że z 4 lub 5 może 6 lat temu jak jeszcze rodzice zakrywali oczy ^^ oglądaliśmy taki horror ale nie pamiętam nazwy,

a nawet wpisując głupi z mojej strony opis w googlach nie idzie nic wyszukać o.O

Wiec lepiej jakbym wymienił w podpunktach co/lub o co tam chodziło,jest to zbiór myśli tego co tam było mniej więcej.

A więc :

-była sobie mała i młoda dziewczyna w jakiejś wiosce ludzi z naczepami,ogólnie patologia gorsza niż w Pl x10,chyba mieszkała z jakimś rzemieślnikiem,

cały czas była poniżana,ale jak dorosła to chyba zabiła tam kilkoro ludzi po czym puściła gaz,sb zapaliła i wiadomo

-w tym filmie był jakiś duch raz za czas z jakimś narzędziem i chyba komuś coś doradzał [był to dobry duch w sumie]

-grupa ludzi,może nastolatków,ogólnie zróżnicowani ludzie pod dowództwem wychowawcy którym był ksiądz jechali gdzieś na wycieczkę busem i zbłądzili do tej wioski

-była tam jakaś kobieta,w sumie d****a,która oferowała nocleg

-była para która ogólnie robiła to i owo i jedyne co z tego pamiętam to jak księdzowi też się zachciało wiadomo czego to poszedł do tej kobiety [z noclegu] i w tym momencie jak 

dochodziło do macanka to ona wyrwała mu kręgosłup!!

-reszta ludzi broniła tam swoje życie żeby przeżyć

-w sumie dalej nwm co się działo 

Jeżeli ktokolwiek coś kojarzy z tego co napisałem to dzięki za podpowiedź!!

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...