Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualna meta

NoApologies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, czy wedlug Was aktualna meta jest glupia? Mi sie odechciewa grac jak widze te broken postacie. Grajac na midzie TFém przegralem na ryze, ktory na 6 lv zbil mi cale hp. Kolejna gierka tf i katarina mnie zniszczyla, ktora nie ma CD na tym skoku. Jestem slabym graczem, ale teraz nie da sie grac niczym fajnym, bo te broken postacie w mecie zwyczajnie mi sie nie podobaja. Do tego jak widze malzahara z MF na bocie, albo ziggsa z zyra to az mi smutno, a najlepsze jest to, ze niszcza przeciwnikow. jayce na topie tez maszynka do zabijania. Tak sie zale, bo nie mam ochoty jak na razie grac, to chociaz tutaj sobie popisze :)

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Tf nie jest wcale taki zły, ma tylko kilka nieciekawych matchupów. Grając na ryze'a/katarinę raczej próbowałbym farmić tyle na ile mi pozwolą i teleportować się na top'a/bota.

giphy.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie osobiście irytuje lee, nieważne jaki sezon zawsze jest w mecie.

Tą postacią akurat trzeba umieć grać żeby była użyteczna dla drużyny, każdą postacią trzeba coś umieć rozegrać żeby wygrać grę nie piszę oczywiście o prostych postaciach takich jak np. Garen, Master Yi.. Też mam kilka zastrzeżeń co do aktualnej mety, ponieważ według mnie Ziggs z Malzaharem na bocie nie powinno mieć prawa działać, Syndra bije kosmiczne sumy z R, no ale co my możemy? Możemy tylko wyrażać swoją opinię a i tak dalej będziemy tylko czekać na zmiany :)

Opublikowano

Was to irytuje? Mnie naprzykład wkurza to, że wchodzi se na mida taka Akali, nie wazne ile ma farmy i tak niszczy każdego... Tak samo jest z Xinem

Opublikowano

Was to irytuje? Mnie naprzykład wkurza to, że wchodzi se na mida taka Akali, nie wazne ile ma farmy i tak niszczy każdego... Tak samo jest z Xinem

Są to również postacie na które wystarczy jeden stun i można je wraz z teamem zabić w przeciągu niecałej sekundy :>

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Są to również postacie na które wystarczy jeden stun i można je wraz z teamem zabić w przeciągu niecałej sekundy :>

Stun + team to na każdą postać tak działa... 

Opublikowano

Skoro tak denerwuje Cię obecna meta to czemu sam z niej nie skorzystasz? Kup sobie Jayce na topa czy malzhara na mida i ciśnij ;)

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

xD Śmieszą mnie taki opinie biorąc na twoją logikę każda postać, która nie jest tankiem pada na cc :D

Opublikowano

Stun + team to na każdą postać tak działa... 

Przecież Akali by zabić musi wlecieć z buta w przeciwnika, więc stojąc w grupie co się w takiej sytuacji wydarzy?

Mając dla porównania Ahri, z zasięgu wklepuje dmg, do tego ma 3x dasha, kogo łatwiej złapiesz w stuna?

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

no jo ale to chyba jak wlatuje to ale czuje pewną przewagę albo jej team stoi obok i tylko czeka na jej inicjacje oraz po drugie teraz jest na moje meta pod przebicie to co robią postacie pod Ad to masakra twitch riven gp zed 

Opublikowano

no jo ale to chyba jak wlatuje to ale czuje pewną przewagę albo jej team stoi obok i tylko czeka na jej inicjacje oraz po drugie teraz jest na moje meta pod przebicie to co robią postacie pod Ad to masakra twitch riven gp zed 

zed i twitch jest usless :) :

Elise : E,W,Q,R,Q,W i co oni robią :) czekaja na odrodzenie M8 Meta jest chu**a przestałem mainować dravena bo sie grać nie dało

Opublikowano

Jest na to zlota rada.

Zagraj tymi postaciami o ktorych mowisz, nie chodzi mi tu o to zebys nimi gral skoro ci sie to nie podoba, chodzi mi tylko o to zebys zobaczyl jakie minusy ma ta postac jak ona dziala  i mogl je wykorzystac grajac np. Tf na midzie

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...