Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Frequency out of the range

Sztalixon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, po wybraniu postaci- zamiast okna ładowania gry wyświetla się czarny ekran z poruszającym się napisem:

"frequency of out range".

Zmieniałem w ustawieniach różne rozdzielczości, ustawiałem w msconfig podstawowy tryb video i nic nie pomaga :/

Format nie wchodzi w grę (reinstall nie pomógł) ;)

Monitor 19 calowy, 1440x900 

#edit

We wcześniejszych patchach nie było tego problemu

Opublikowano

Problem był już przez Riot naprawiony, problemem był full screen. Zmień na Borderless, powinno pomóc.

"Forget the 72 virgins. If I blow myself up in a crowded restaurant, I think I’m asking for a plate of these babies."

Opublikowano

Problem był już przez Riot naprawiony, problemem był full screen. Zmień na Borderless, powinno pomóc.

Można jaśniej? 

Opublikowano

Można jaśniej? 

Problem ten pojawił się na początku patcha 7.1, ale po pewnym czasie został naprawiony przez Riot. Naprawa ta pojawiła się w minipatchu mniej-więcej tydzień temu. Problem ten nie powinien się już pojawiać, ale jeżeli dalej się pojawia, to trzeba spróbować starego sposobu na "naprawę" - przestawienie trybu wyświetlania ekranu gry (w opcjach w zakładce Wideo lub Gra, nie jestem pewien) z Pełnego Ekranu (Fullscreen) na "W oknie" (Windowed) lub "Bez ramki/W oknie bez ramki" (Borderless). Jeżeli to nie pomogło, to nie mam pojęcia co by mogło pomóc.

"Forget the 72 virgins. If I blow myself up in a crowded restaurant, I think I’m asking for a plate of these babies."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...