Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gimbusiarski problem vol. 99999

PaTrOL *DG*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro o nic nie pyta to albo gadasz za dużo o sobie albo jej nie obchodzisz - olej ;/ 

Opublikowano

Ja p******e gdyby na mpc był temat z idiotyzmami to już Cie tam wstawiam xD

Olej ją i tyle jest tyle lasek a ty piszesz z taką co sam nie wiesz co robić. Mało masz dziewczyn na MPC xD ???

Weźmy taką @Marichcje podobno ma 18 lat tak donosi jej profil xD Skąd jest nie wiadomo xD ale zapytasz na pw to pewnie Ci coś tam zdradzi xD

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Olej ją i tyle jest tyle lasek a ty piszesz z taką co sam nie wiesz co robić. Mało masz dziewczyn na MPC xD ???

Weźmy taką @Marichcje podobno ma 18 lat tak donosi jej profil xD Skąd jest nie wiadomo xD ale zapytasz na pw to pewnie Ci coś tam zdradzi xD

Nie radź mu tak, ja wolę kobiety. 

Opublikowano

Nie radź mu tak, ja wolę kobiety. 

Pacaj jak szybko odpisuje xD skubana dobra jest w te klocki :D a tam tylko dla przykładu mu napisałem xDDD Kumplu xD

oDYVDfv.gif
Opublikowano

No mało mam dziewczyn bo mieszkam od niedawna w Niemczech i nie znam nikogo :)

a to żadnej dyskoteki tam nie ma xD może jast jakaś grupa na fb bo na bank jest gdzie są jakieś polaczki cebulaczki i są w twojej okolicy kiedyś był nawet jakis spotted czy cos

oDYVDfv.gif
Opublikowano

No mało mam dziewczyn bo mieszkam od niedawna w Niemczech i nie znam nikogo :)

a to żadnej dyskoteki tam nie ma xD może jast jakaś grupa na fb bo na bank jest gdzie są jakieś polaczki cebulaczki i są w twojej okolicy kiedyś był nawet jakis spotted czy cos

w mojej okolicy jest grupa polacy w xxxx ale co z tego skoro w tej grupie same +30, imprezki są ale też sami +30 polacy tam XDD 

A ty chcesz wyrwać jakieś hot 16 xD ??????????????????? Wygrałeś wszystko xDDDDDDDD

oDYVDfv.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...