Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChestPVP - Opinia i Propozycje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie. Pamiętam taki jeden i był fajny, ale jak patrzę na dzisiejsze serwery gdzie jest po 100 typa i 1 arena to mi się już płakać chce. Kiedyś było z 10 typków max. i się fajnie grało. Może dodać max 10/15 graczy na arenę?

...

Opublikowano

Ok. Narazie będzie 1 mapa (koszt 1 mapy to około 100zl) ale wraz z przybyciem większej ilości graczy będą one dodawane

Mam fajny pomysł

Co godzinę będzie zmieniać się mapa będzie to wyglądało tak jak w CS Chyba wiecie o co mi chodzi gracze głosują na mapę według mnie to fajny pomysl

Gość dominik148
Opublikowano

Co godzinę będzie zmieniać się mapa będzie to wyglądało tak jak w CS Chyba wiecie o co mi chodzi gracze głosują na mapę według mnie to fajny pomysl

Fajny orginalny pomysł :v

Fajnie by też było jak by serwer był na wersje 1.9+

Opublikowano

Wystarczy. Pomyśl nad tym 1.9 dobrze - pvp z 1.8 można przywrócić.

...

Opublikowano

Jest tego za dużo, nie wszedłbym na taki serwer.

Jest tego za dużo ponieważ każdy robi ten tryb na serwerowni ale nie są dopracowane pod prawdziwy ChestPvP

Opublikowano

2-3 arenki by były przepełnione graczami (ew. gdy będzie dużo graczy na serwie,dorzucić jeszcze pare), ukryte skrzynie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...