Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Zacina Sie

hipo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Seimka all mam taki problem ze wr tnie mnie sie o.0 mam 2x2.5GHz 2GB ramu lacze 1,3 mb i geforce 9500gt. Zaczyna zacinac sie wtedy jak ktos do mnie wali albo ja wale kiedy trzelam do sciany jest normlanie a kiedy do kogos juz nie jak padne albo on pdanie gra sie od mula ... wlaczylem wszystko i wylaczylem wszystko w opcjach nadal to samo rozdzielczosc tez zmienialem i czy jest 800/600 czy 1024/768 jest to samo ;////// nie moge normlanie grac prosze o pomoc plzz

Opublikowano

ja to mam prawie zawsze i denerwuje mnie to bo kompa nie mam slabego a ta gierka powinna mi chodzic idealnie a grac sie nie da ...

Opublikowano

gamefirst za przeproszeniem zjebal cos

i z tad biora sie te lagi

pisali na stronie , ze bedzie muliło gre

ale robia co w ich mocy zeby sie tego pozbyc

pozdrawiam

licze na +

Osobiscie tez tak mialem

tzn. kompa mam starego i wr. cial mi sie leciutko a teraz masakra

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

Ja bym proponował pobrać coś w stylu programu odkurzacz albo Ccleaner to dużo pomaga, i program do optymalizacji ramu ( byle jaki ). A gdy broń ci wolno strzela zainstaluj game booster. Mój komp ma 1 GB RAM karta graficzna geforce 6600 i warrock chodzi mi jak marzenie od zawsze. Nawet teraz po tym updacie chodzi mi jak zwykle. Załóż internet w UPC 25 MB/S 85 zł/ mieś, bo ze słabym netem np 1.3 mb/s to nie gra. (Już wiem skąd sie bierze tyle laggerów)

pomogłem daj 5*

Opublikowano

Witam!

To jest moja rada:

Tez tak mialem, ale w innych grasz w all sie cielo mulilo nawet na low, a mialem gf 8500 gt amd 4200 i 2 gB ramu, windows xp. I problemem byla karta graficzna, ktora sie przegrzewala, powinna miec 40 stopni do 60, a w stresie miala 70 w pracy 110 stopni to pzrd. bylo, a wydajnosc spada wtedy o 80%. Zobacz w biosie temp. karty graficznej i procka. Wymienialem karte na gf 9800 gtx gainwarda, i all smiga na very hight karta max w pracy 45 stopni.

Pomoglem daj +.

Ps; zapodaj od kolegi karte geforca i sprawdz czy bedzie sie cielo jak nie, to zakup new karte.

Ps 2; Jak sczelasz i muli Tobie gra, to nie wina neta, lagow, nic z tych pierdolkow, po prostu karta nie wyrabia, nie dziala poprawnie lub proc.

Ps; 3. Jak tak mi sie cielo to nie gralem jeszce w WR, ale w kazdej gierce sie cielo 10 fps max..

Nq

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to nie wina kompa... mi wczoraj war chodził z 5 minut i się wyłączał (u mojego kuzyna też) a dziś rano ok. 9 był update i wszystko śmiga : ))

Opublikowano

ale dlaczego np inne gry smigaja mi normlanie np cod 5 na max czy co 6 wszystko smiga a warrock nie .... zoabcz ta temp moze to pomoze :] dzieki za odp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...