Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, chciałbym zaprosić was na mój pseudo poradnik do kha'zixa.

Dopiero zaczynam bawić się w montaż i całą obróbkę ale wymyśliłem sobie swój, myślę oryginalny pomysł i postanowiłem, że spróbuje. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie rady i wskazówki a no i jeśli się wam spodoba to zapraszam do obczajenia i ocenienia pozostałych filmów :)
https://www.youtube.com/watch?v=fRrZXsCAoQc

Opublikowano

o double jumpie nic nie powiedziałeś, o tym że jak wchodzisz na gank to nie używasz ze startu E też nie powiedziałeś i żadnych ciekawych rzeczy też nie powiedziałeś, słaby poradnik bo każdy potrafi powiedzieć co

dany skill robi

http://eune.op.gg/summoner/userName=Az0teq

xD ty chyba sobie żartujesz

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Dlatego właśnie cała serie nazwałem recenzją a nie poradnikiem a umieściłem ten post tutaj bo najzwyczajniej nie znalazłem lepszego wątku dla niego.
Ale miło z twojej strony, że chociaż chciało ci sie odpisać. Dzieki

Opublikowano

Coś w wypowiedzi powyżej jest. Nie mniej jednak widać dobre chęci ;)

P.S. Trochę łagodniej nagrywaj narracje bo słychać wymuszony głos i tracisz naturalizm

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Liczą się chęci. Mym zdaniem takie recenzje co nagrywasz to jest kompletnie bezużyteczne takie podstawy raczej każdy ogarnie sam. Powinieneś mówić coś bardziej trudnego co jest w mechanice tej postaci itp ;).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poradnik pewnie się przyda ludzią którzy nic o tej postaci nie wiedzą. Popracuj troche nad głosem bo jest troche nie naturalnie.

1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...