Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Nowa" tabelka bonusów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :D

Co myślicie o takiej tabelce?

vl1lPBi.png

Może macie jakieś sugestie lub podpowiedzi?

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Bajdzo ładna. Ale to co ci mówiłem byłoby lepsze :D

Opublikowano

Bajdzo ładna. Ale to co ci mówiłem byłoby lepsze :D

Tutaj masz wszystko w 1 miejscu, a Twoim sposobem trzeba by sprawdzać po przedmiotach ;)

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Bardzo fajne, udostępnisz ją ? :)

Udostępnić mogę (może), ale jak podpiąć nie pokaże ^_^

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Bardzo fajne, udostępnisz ją ? :)

Udostępnić mogę (może), ale jak podpiąć nie pokaże ^_^

a co to za problem podpiąć?
To zależy dla kogo, pierwszy lepszy user pewnie sobie nie podepnie tak jak trzeba :D

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Zmiana ikonki i będzie bardzo fajnie, można zrobić jeszcze tak by nie nachodziło to na panel, a obok niego, bo troszkę może się zlewać. :>

Propsuję.

Opublikowano

Zmiana ikonki i będzie bardzo fajnie, można zrobić jeszcze tak by nie nachodziło to na panel, a obok niego, bo troszkę może się zlewać. :>

Propsuję.

Okienko zmienia położenie wraz ze zmianą położenia myszki, aczkolwiek można bardziej przesunąć w jedną czy drugą strone ;)

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Propsuję.

Okienko zmienia położenie wraz ze zmianą położenia myszki, aczkolwiek można bardziej przesunąć w jedną czy drugą strone ;)

Ja rozumiem jak to działa, jednak tylko wiesz, wtedy będzie jeszcze bardziej przejrzyste, mimo wszystko i tak prostota, ładne wykonanie, ewentualnie można by było dodać, że gdy będziesz mieć maksymalne bonusy - +szarfy, biolog, runy, itd., itd. to kolor bonusu będzie np. bardziej niebieski. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...