Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty muzyczne na ts3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry mam parę pytań:

1.Czy jeśli na moim Vps mam postawiony serwer teamspeak3 to mogę na nim postawić także bota muzycznego ?

2. jest tu ktoś kto mógł by wbić na tsa i wytłumaczyć mi jak zrobić ewentualnie takiego bota bo szukałem w internecie jak zrobić coś takiego i wyskakują mi różne błędy i nie mogę sobie z tym poradzić :(

system na VPS to Ubuntu 16.04.1 LTS (GNU/Linux 2.6.32-042stab120.16 x86_64)

Zawszę chętny do pomocy ^^

Opublikowano

Jeśli masz wirtualizacje OpenVZ to nie polecałbym - sinusbot ma tendencje do zużywania dużej ilości zasobów a pamiętam że kiedyś jak miałem TSa i Boty na jednej maszynie to zdarzały sie przypadki wywalania procesu serwera. Oczywiście to zależy od ilości zasobów lecz osobiście polecałbym osobną maszyne pod boty (nawet tańszą) a osobną pod TeamSpeaka.

Co do instalacji, dużo poradników jest w dziale download/poradników a jeśli coś Ci nie działa to napisz w danym temacie, autor lub ktoś inny Ci pomoże :)

Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał. Na openVZ może być problem. Jeżeli nie możesz poradzić sobie z instalacją botów albo Twoja maszyna nie jest wystarczająca możesz sięgnąć po gotowe rozwiązania.

Polecam ofertę z multigaming - 12zł za 2 music boty: https://www.multigaming.pl chyba najtańsze gotowe rozwiązanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...