Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Remont pokoju

Paradisex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Planuję umieścić na jednej ścianie jakąś fototapete, ale mam dylemat czy ma być kolorowa czy biało czarna. Fototapeta będzie na pewno jakiegoś miasta.

1c83aa0e07274d16ba8e72a08256d6d8.jpg

2. Jaki polecacie zrobić kolor pokoju tak żeby nie było też ponuro.

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Ty pewnie też jesteś taki oryginalny i masz mangę na ścianie.    

Kolorowa jest lepsza najlepiej dostosować kolorystykę tapety do koloru ścian w pokoju tak by przewaga koloru ściany była na tapecie. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Co do kolorku to jakieś żywe proponuję ale jakie to są nie wiem xD tzn wcale mi nie chodzi o biały żebyś sobie psychikę zrył xD z 2 strony zielony uspokaja no ale to tak średnio może jakiś niebieski jasny czy coś. Jak chodzi o fototapetę to z tego co mi się wydaje to miasta na ścianie to już zabytek xD łapaj koteczka fajnego xDhttps://alpha.wallhaven.cc/wallpaper/270628 albo coś z natury https://alpha.wallhaven.cc/wallpaper/469210 małe tego nie jest jak wpiszesz sobie tagi

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Polecam ściany pomalować na pomarańczowy a obraz czarno biały.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

1. Planuję umieścić na jednej ścianie jakąś fototapete, ale mam dylemat czy ma być kolorowa czy biało czarna. Fototapeta będzie na pewno jakiegoś miasta.

Jeśli chodzi o miasta to według mnie lepsze są te kolorowe. Gdzie miasta są oświetlone tak jak na Twojej ale w kolorach moim zdaniem lepiej to wygląda.

Ściana z fototapetą u mnie byłaby biała. Ponuro nie będzie jeśli cały pokój masz dobrze zagospodarowany a reszta ścian, prócz tej z fototapetą, nie będzie pusta.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...