Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Skyblock - Jaka wersja?

Wersja SkyBlock  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaką wersję rekomendujesz?

• 1.11
      9
    • 1.10
      1
    • 1.9
      0
    • 1.8
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, ja jestem Erroram.

Chciałbym się zapytać Was, na jakiej wersji serwera skyblock byście grali, albo którą popieracie wersje. Prosiłbym o odpowiedzi poniżej i w ankiecie. ( w poście prosiłbym o powody, dla których dana wersja jest przez Ciebie rekomendowana).

Robię tę ankietę, ponieważ zamierzam stworzyć serwer "Classic-Real Skyblock", i mam dylemat ponieważ nie wiem jaką wersje wybrać (1.8 wzwyż).

Pozdrawiam

Opublikowano

1.11, a dokładniej 1.11.2. Każdy cieszy się, że "nowa nowa" i latają, a starsze serwery się nie chcą przenosić, więc więcej graczy z tej wersji dla Ciebie ;)

Opublikowano

Nim NOWSZA tym LEPSZA. Wytłumaczy mi ktoś co jest z tymi co robią w tych czasach serwery na 1.7? :>

...

Opublikowano

Ogólnie to najlepiej na 1.11. Tylko nie licz na setki graczy bo cebule jeszcze nie przeszły z 1.7.10 ;)

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Możesz dodać specjalnego bossa który będzie spawnował się na wyspie, oraz komunikat na chacie gdzie taki boss jest ;D

A z niego jakieś ciekawe itemy

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

Możesz dodać specjalnego bossa który będzie spawnował się na wyspie, oraz komunikat na chacie gdzie taki boss jest ;D

A z niego jakieś ciekawe itemy

Na wyspie gracza? Czy wyspie, że wyspie spawn etc.?

Opublikowano

Jak dla mnie takie dodatki są fajne, zawsze jakieś urozmaicenie. @.Erroram

@Aides Jak już jeśli gracz się zgodzi myślę. Niektórzy chcą po prostu sobie grać jak na działkach i już, a im jakieś bossy wyskakują. Rozwiązanie tego możliwością chcę lub nie chcę będzie najlepsze.

Krótko i na temat: Krew mnie zaleje @sprite343

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...