Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sura Wp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie odnośnie sury WP ponieważ gram na csyt2 i mam 92lvl ale nie wiem jakie bony wsadzić bo dużo mam na Int ale innych nie wiem i również kd jakie do pvp wsadzic

zbyt duża

Opublikowano

Kd do pvp to tylko na klasy, a bony ... Zależy czy te 1-5 czy 6 -7 ?

Bo jak 6 -7 to na twoim miejscu sprawdziłabym czy wartość ataku dodaję ci dmg z skilli. Jeżeli wartość ataku tak jak daggerowi będzie ci dmg zwiększać nawet z skilli to śmiało możesz robić wartość ataku + klasa. Okropny dmg z machania mieczem + skille, z przeszywką i dobrą szybkością ataku tniesz każego jak szynkę. xD

Opublikowano

Bo na przykład bijąc w kogoś kto ma 1000 defa, po 700 z przeszywką uderzysz za 1.7k. ; ]

Bijesz mocno normalnymi hitami, dokańczasz skillami i już.

Mimo wszystko wepaon to nie postać do pvp na takie servery moim zdaniem, trudno jest znaleźć złoty środek bez robienia eq na każdą klasę.

Opublikowano

wiec tak : duzo na ludzi;) jak chcesz miec dobry abs na sury to : na magie ludzi przeszywka kryt miecze odbicie;) na woja: miecze 2 reka ludzie odbicie;) na ninje: sztulety strzaly i ludzie i odbicie tez wazne ;) i szaman : blyskawice magia ludzie odbicie abs na wachlarz/dzwony ! do expa zrob duzo kryta przeszywki bonow na potwory duzo HP i koksisz;P jbc priv ja mam pro WP na fyyt2:) pomoglem +!