Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić M2Boba?

lolekalan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Testowałem jedynie na globalnych serwerach jak była dostępna darmowa premka na tydzień i całkiem nieźle się sprawdzał, jeśli zamierzasz sporo korzystać to raczej warto. W moim przypadku na przykład się nie opłaca bulić 50 ziko na miesiac a skorzystal bym tylko z raz czy dwa na tydzien

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

teoretycznie kupiłem dziś o 3 w nocy, niby ta ich autoryzacja ma trwać 48h - to pewna liczba, nie bedzie to szybciej?

Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie.

Opublikowano

Jeśli wiesz w jaki sposób go wykorzystać to się opłaca, nie bez powodu ludzie go kupują, stawiają boty na lepsze serwery i później sprzedają yang na allegro.

­

Opublikowano

W 100% mogę Ci polecić tego bota, zwrot pieniędzy za zakup zwraca się w mgnieniu oka JEŚLI potrafisz wykorzystać jego potencjał.

Natomiast jeśli chcesz tylko aby pomagał Ci on tylko w graniu (nie mówię tutaj o zarobku) to także gwarantuje Ci, że zyskasz 100x więcej niż przeciętny gracz.

Opublikowano

Ja osobiście myślę że się opłaca ma bardzo dużo możliwości i tak naprawdę nie jest taki drogi.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupowałem chyba rok temu, zazwyczaj trwa to do 48h.

przelewem jest szybciej?

Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie.

Opublikowano

Zależy jak często weryfikują płatności wykonywane przez PSC, przelew standardowym zazwyczaj płatności idą do 2-3 dni. Ewentualnie szybkie płatności typu Paypal, Dotpay przechodzą praktycznie natychmiast. 

Opublikowano

Jest to jedyny bot, który w sumie działa prawie na każdym serwerze.
Jedynym minusem jest to, że update'ują oni bazę serwerów co tydzień w bodajże czwartki, więc czasami trzeba chwile poczekać na dodanie nowych projektów. Co do płatności - polecam używać paypala, chociaż przy użyciu przelewu/psc aktywacja konta nie powinna trwać dłużej niż 48h.

Opublikowano

Opłaca sie kupić? Fajnie to działa? Po kupnie będzie działać na rubinum.to

Polecam Ci tak samo na przykładzie PL'a tyle co zarabiam na nim w tydzien na jednym koncie nie zarobił bym w miesiąc grając prawie całymi dniami. Nie mówiąc tutaj jeśli ktoś ma mocniejszy komputer to te 6 kont naprawdę robi robote. 

55mddg.jpg

Opublikowano

Opłaca sie kupić? Fajnie to działa? Po kupnie będzie działać na rubinum.to

Polecam Ci tak samo na przykładzie PL'a tyle co zarabiam na nim w tydzien na jednym koncie nie zarobił bym w miesiąc grając prawie całymi dniami. Nie mówiąc tutaj jeśli ktoś ma mocniejszy komputer to te 6 kont naprawdę robi robote. 

na jednej licencji mozna odpalic kilka botów?

Opublikowano

Mym zdaniem opłaca kupić się tego bota , cena nie jest zbyt wygórowana a bot robi wszystko jak normalny człowiek ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...