Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki za około 200 zł

cotrzot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moje Superluxy HD669 uległy uszkodzeniu, potrzebowałbym nowych za około 200 pln, które by miały w miarę mikrofon i grały przynajmniej tak jak te superluxy :D. A jak o takie ciężko, to niech ktoś się wypowie jaka różnica w dźwięku jest między tymi superluxami a HyperX Cloud 1

#1  MOBO: Gigabyte GA-B85M-D3H CPU: Intel CORE i5-4460 GPU:  Gigabyte Radeon RX 470 G1 Gaming RAM: G.Skill DDR3 8GB RipjawsX 1600MHz CL7  

PSU: Thermaltake Smart SE 630W HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: ADATA Premier Pro SP920 CASE: Raijintek Arcadia Monitory: Iiyama E2481HS

#2  MOBO: Gigabyte B450 AORUS ELITE CPU: AMD Ryzen 5 2600 GPU: Gigabyte GeForce RTX 2060 OC RAM: G.Skill Ripjaws V DDR4 16 GB 3200MHz  CL16  

PSU: SilentiumPC Vero M2 600W  SSD: SSD Silicon Power Ace A55 512GB CASE: SilentiumPC Regnum RG4T  Monitory: Acer Nitro VG240YUbmiipx

Opublikowano

Co prawda nie mialem HD669, ale wydaje mi sie ze hyperxy beda graly bardziej dynamiczne, w dodatku chcesz mikrofon wiec polecilbym Ci kupno wlasnie ich, tyle ze uzywanych, jednya opcja takto jaka przychodzi mi do glowy to zakop superluxo hmc631. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

HyperX mają większe nauszniki niż HD669?
Superluxy miały ciut za małe jak na moje uszy, fajnie jakby były większe, ale i tak już się do takich przyzwyczaiłem to i tak nie będzie dużego problemu jak będą takie same, tylko żeby nie mniejsze.

#1  MOBO: Gigabyte GA-B85M-D3H CPU: Intel CORE i5-4460 GPU:  Gigabyte Radeon RX 470 G1 Gaming RAM: G.Skill DDR3 8GB RipjawsX 1600MHz CL7  

PSU: Thermaltake Smart SE 630W HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: ADATA Premier Pro SP920 CASE: Raijintek Arcadia Monitory: Iiyama E2481HS

#2  MOBO: Gigabyte B450 AORUS ELITE CPU: AMD Ryzen 5 2600 GPU: Gigabyte GeForce RTX 2060 OC RAM: G.Skill Ripjaws V DDR4 16 GB 3200MHz  CL16  

PSU: SilentiumPC Vero M2 600W  SSD: SSD Silicon Power Ace A55 512GB CASE: SilentiumPC Regnum RG4T  Monitory: Acer Nitro VG240YUbmiipx

Opublikowano

HD669 ma okrągłe nauszniki, a HyperX bardziej podłużne. Są to popularne słuchawki w sklepach z elektroniką jak mediamarkt, więc możesz je przymierzyć.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

HyperX Core można już dostać w okolicach 250/260 zł. Jestem niemal pewien, że jeśli będziesz uważnie wyczekiwać to trafisz na jeszcze bardziej okazyjną cenę w jakimś sklepie (wyprzedaże, promocje itp.).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...