Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 PS4 - czy za daną ilość coinsów jest ban?

MrVessu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym się zaopatrzyć w trochę coinsów (max 50k), lecz nie chce wyłapać za to bana, czy innych kar z tym związanych. I teraz moje pytanie - czy za taką ilość coinsów jest możliwość złapania kary? Czy raczej bezpiecznie to mogę zrobić. Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

możesz dostać bana a nie musisz, tak naprawdę nie jest powiedziane od jakiej ilości przelanych coinsów jest ban. Jednak najlepiej przelewać mniejsze sumy np. 5x po 10k coinsów :)

Opublikowano

Bardzo dużo zależy od samego podejścia ewentualnej osoby sprawdzającej lub automatu w jaki sposób jest ustawiony. Często jest tak, że przy SBC ludzie wykupują rynek kart za grosze a później wystawiają za duże kwoty - oczywiście dla zarobku a nie handlu coins i wyrywają za to bany. Nie ma jednego schematu. Może Ci się udać przełożyć 1 mln i nie dostaniesz bana, możesz natomiast przełożyć 10k i wyłapać. Wszystko zależy od szczęścia.

Opublikowano

Swego czasu dostalem bana za sprzedaz monet wlasnie za takie przerzucanie na ps4 jednak za drugim odwolaniem odbanowali mi konto w okresie toty trafilem neuera na jednym kont i metoda licytacji przerzucilem prawie 1.5mln bez bana takze probuj przez licytacje powinno sie udac tylko umow sie z gosciem zeby te licytowane kartt byly w roznym odstepie czasowym np 2 na 6h 2 po 12h lub 3 h itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...