Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaczynam grę od nowa co robić?

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zaczynam od nowa grę aktualnie mam 4 lv zamierzam grać magiem na razie mam z itemów tylko dywan ale jest możliwość ze załatwie sobie 200KK no i pytanie co robić z taką kasą co kupić zastanawiałem się nad kupnem peta i tej wr ognia z nb (70 albo 80 jeszcze nwm) a dlatego ognia ze zamierzam grać przede wszystkim vulcano a i przyda się do 1 sp 
2.sprawa jakie eq za to kupić ?? 
Jesli dało by rade ktoś kto ogarnia dobrze nostale udzielić kilka rad na gg to było by super moje gg :
51220241

Opublikowano

Do vulcano jeszcze daleka droga. Wróżka przyda Ci się na także na reda na niższych poziomach, więc to nie będzie zły zakup. Proponuję jednak kupić tą do 70%, bo i tak wbicie większego atrybutu jest wyzwaniem. Jeszcze tip, kup od 0%, nie ma sensu wydawać podwójnej ceny za śmieszną ilość %.

EQ kupuj od 50 lvla jak nie wyższego poziomu. Na lod i tak szybko awansujesz do powiedzmy 65 poziomu i od tego momentu możesz zacząć myśleć o naprawdę porządnym ekwipunku. Zresztą, przekieruję Cię jeszcze na forum nt, dokładniej w podpunkcie 4 jest to, czego szukasz.

http://board.pl.nostale.gameforge.com/board216-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board57-poradniki/board154-posta%C4%87/101265-m%C3%B3j-pierwszy-mag-co-gdzie-i-jak/

Z tych 200kk możesz oczywiście sobie kupić porządną kartę sp.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...