Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Administracji

Kicpro300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam administracji i technika na swój serwer minecraft a może w przyszłości nawet sieć serwerów ale to zbędne. Więc tak co wymagam i co w zamian oferuję?

Wymagania Moderatora/Administratora/Helpera:

- Min. 14 lat + dobry mikrofon (ogarnięty bez szumów).

- Podstawową wiedzę na temat komend.

- Posiadanie programu TeamSpeak 3.

Co oferuję w zamian?:

- Wynagrodzenie pieniężne.

Pytanie ile? To już zależy od tego jak długo,  jak często i jak będziesz się sprawował w roli administratora/...

Wymagania Technika:

- To samo co moderator/...

- Umiejętność pisania pluginów/skryptów.

Co oferuję w zamian?:

- Wynagrodzenie pieniężne. (Do ustalenia ilość pieniążków 32.png.pagespeed.ce.9EfpqypeKQ.png)

Pytanie jaki to będzie serwer? Chcę stworzyć serwer Hardcore lecz taki jak za starych dobrych czasów. Ale o jakie stare czasy mi chodzi to już podam dla osoby chętnej na pw. I nie to nie będzie jakieś MC4* które pada po 2 dniach (wcale nie robią serwera dla pieniędzy) tylko solidny wytrzymały serwer na której edycja trwa około miesiąc ...

Wersja: Najnowsza (PvP stare lub nowe ale to do ustalenia)

tumblr_lg4jp4ukP11qfwshko1_500.gif

Opublikowano

Stanowisko "Administrator". Wiek, 15 lat. Znajomość, komend hm.. mniej, więcej 9/10. Posiadam, TeamSpeak3, Skype, TeamViewer oraz Discorda. Mogę także pełnić rolę budowniczego. Kontakt, pw. 

Zmień, w wymaganiach na technika z "potrafienie" na umiejętność.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Stanowisko: Administrator :)

Komendy: 10/10

Chwilowo nie mam mikrofonu (będzie na tygodniu), mam ts3/skype/discord.

Nie oczekuję wynagrodzenia.

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Stanowisko: Administrator :)

Komendy: 10/10

Chwilowo nie mam mikrofonu (będzie na tygodniu), mam ts3/skype/discord.

Nie oczekuję wynagrodzenia.

Witaj, pisałeś ,że chciałbyś  zostać Administratorem. Jak jesteś nadal chętny to napisz na pw!

tumblr_lg4jp4ukP11qfwshko1_500.gif

Opublikowano

Stanowisko: Administrator

Komendy: 9/10 

Posiadam mikro, ts

Jestem maturzystą, ale zawsze znajdę chwilkę na grę, posiadam sporę doświadczenie, wielokrotnie miałem Admina ale to parę lat temu :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...