Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z czyszczeniem majątku w Iconomy

adex123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam taki problem że posiadam Iconomy 8 i niestety nie mam pojęcia dlaczego czyści graczą cały zarobiony majątek, a na serwerze reallife jest to niedopuszczalne. Jak to naprawić jeśli się wgl da, albo czy jest jakaś wersja Iconomy na 1.8 która nie powoduje takiego błędu? PS: Jesli nie ma to czy są jeszcze jakies inne pluginy podobne do iconomy ktore wprowadzaja walute na serwer? (ekonomie) Ps: używam również pluginu vault ale on nie ma swoich komend (no chyba że czegoś nie wiem) i nie bardzo wiem jak np przelewać nim pieniądze od gracza do gracza, doddawać do konta itp. Proszę o pomoc z góry dziękuje.

Opublikowano

Usuń iconomy i zainstaluj:

Essentials economy (powinieneś mieć)

Vault

Komedy z essentials eco:

/eco

/pay

/money

itd,itd...

Vault służy, aby essentials eco działał, ze wszystkimi pluginami

W configu essentials w zakłądce economy ustawiasz, ile gracz ma mieć kasy na start

Jak instalowałeś Essentials to powinieneś mieć też Essentials Economy, ale sprawdź w plikach, ewentualnie dodaj.

Jeżeli używasz nowszych wersji serwera, to zamiast essentials zainstaluj essentialsX (essentials, tylko na nowsze wersje)

server-icon.png  EndiMC.pl - serwer minecraft 1.21.5 |Survival| |Gildie| |Slimefun| |Terralith|

Serwer aktywny od ponad 8 lat

Dołącz już dzisiaj do naszej społeczności!

Opublikowano

Usuń iconomy i zainstaluj:

Essentials economy (powinieneś mieć)

Vault

Komedy z essentials eco:

/eco

/pay

/money

itd,itd...

Vault służy, aby essentials eco działał, ze wszystkimi pluginami

W configu essentials w zakłądce economy ustawiasz, ile gracz ma mieć kasy na start

Jak instalowałeś Essentials to powinieneś mieć też Essentials Economy, ale sprawdź w plikach, ewentualnie dodaj.

Jeżeli używasz nowszych wersji serwera, to zamiast essentials zainstaluj essentialsX (essentials, tylko na nowsze wersje)

Możesz mi wysłać link ddo pobrania essetnails eco na wersje 1.8? niestety tego nie posiadam a w standarowych paczkach tez tego nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...