Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która m4 jest aktualnie lepsza?

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

graj tą którą grałeś i bardziej lubisz

ja od początku ~2014 grałem s'ka i lece dalej ;d 

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

Zależy to jedynie od twoich preferencji, jeżeli ustawiasz się po ct bliżej pozycji z ktorej wychyla przeciwnik graj a4 a na dalsze odległości a1.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Zależy to jedynie od twoich preferencji, jeżeli ustawiasz się po ct bliżej pozycji z ktorej wychyla przeciwnik graj a4 a na dalsze odległości a1.

Co kto lubi ;D niektórzy nawet wolą eske na inną mape, a m4 na inną ;)

Opublikowano

Ja tam sobie wybieram w zależności od mapy np taki d2 czy train gram ska a np na overpasie wolę a4

Tak czy siak trzeba umieć grać z każdej 

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ska ma łatwiejsze full auto- lepsza na daleki dystans, sprawnie i szybko wyeliminujesz enemy, ale wiadomo, że im więcej ich na ciebie wybiegnie tym bardziej masz przejebane, mniej ammo.. Z Ską także nie poskanujesz za dużo.

A4 to taki kałach dla CT- fullauto cięższe, ale jak ogarniasz to spokojnie idzie zdjąć kilku enemy, lepsza od Ski na krótki dystant, więcej ammo.

Ja gram różnie, ale to dlatego, że nie mam problemu z recoilem- na takim Cobble zagram A4, a na Dust2 Ską.

Opublikowano

A1S kiedy wolisz tapować (j**** hedy po prostu) A4 kiedy wolisz full auto ;) Ja się przesiadłem na A4 głownie dlatego że A1 ma za mało ammo dla mnie bo lubie sobie poskanować

Opublikowano

Ja po nerfie a1 przesiadłem się na a4, ale teraz wróciłem do a1. Jeśli masz nie najgorszego jak na swoją rangę aima (czyt. potrafisz strzelić głowę szybciej niż przeciwnik) to a1 będzie imo lepszym wyborem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...