Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hookowanie czatu - python

Zephyr33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moze mi ktos pomoc jak podpiac hooka do funkcji chatu?

Hook znajduje sie w zewnetrzym pliku wczytywanym do gry jako cheat, pisany w pythonie oczywiscie.

Dokladniej...

Nie wiem jaka nazwe funkcji hookowac, zalezy mi na tym aby filtrowac przychodzace wiadomosci, a dokladniej: CHAT_TYPE_INFO.

Moze mi ktos pomoc?

Bardzo mi na tym zalezy, jednak na zagranicznym odpowiedniku nie otrzymalem odpowiedzi od zadnego z uzytkownikow :)

Pozdrawiam.

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Ale ktorych dokładnie wiadomości, lowienie kopanie?! W game.py wiadomości powiadamiające rozczepiają się na wiele pomniejszych funkcji

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Nie, za classica się biorę. Tylko że tutaj znowu jest problem z includowaniem dll do procesu.

Spróbuje inną metodą. W każdym razie mój expbot napisany w pythonie działa dosyć fajnie,

właśnie próbuje zaimplementować lokalną bazę danych i zobaczyć jak to się ma z szybkimi

działaniami w grze, bo wygoda jest świetna, przynajmniej dla mnie bo nie jestem zwolennikiem

.py a z MySQL mam do czynienia od lat :D

@topic

Dzięki za pomoc, można zamknąć.

ESTAVIA.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...