Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xperia Z1 2017

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam możliwość zakupienia używanej Xperii z1 za kwote 400-350zł. 

Mam kilka pytań. 

1. Jak się sprawuje przedni aparat? Chodzi mi o selfie.

2. Do jakiej wersji androida jest zaaktualizowany Z1 na ten czas? Chodzi mi o największą możliwą bez bawienia się w rooty i ect.

3. Czy warto kupować Z1 w 2017? Mam budżet do 400zł a w tym przedziale nie ma lepszych telefonów używanych.

Opublikowano

Kup lepiej  Z2 albo Z3.

Root jest prosty, mozna go zrobić wraz z recovery bez odblokowywanie bootloadera. 

Ostatni Android  6.0.1 jest i nie będzie więcej żadnych  uaktualnień. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Procek inny i więcej o 1 Gb RAM, róznica w działaniu to ponad 30% na korzyść Z2 i Z3

Opublikowano

Kup lepiej  Z2 albo Z3.

Root jest prosty, mozna go zrobić wraz z recovery bez odblokowywanie bootloadera. 

Ostatni Android  6.0.1 jest i nie będzie więcej żadnych  uaktualnień. 

Za tą cene 350 złotych z2 nie kupię. Mi zależy na płynności przedewszystkim Snapchata, messengera i facebooka, od czasu do czasu jakieś gry.  

Ten 6.0.1 rożni się czymś od tego najnowszego androida? Jakies programy nowe czy coś?

Opublikowano

A czym się rożni widows 8.1 od windowsa 10 ? 

Skoro nie masz pojęcia o systemach to po co tłumaczyć, praktycznie są identyczne z tego najnowszy jest nowszy plus kilka szczegółów których nie będziesz miał. 

Opublikowano

Procek inny i więcej o 1 Gb RAM, róznica w działaniu to ponad 30% na korzyść Z2 i Z3

Ta, fakt, ale np 2gb ram juz wystarcza, o to mi chodzilo, ze to nie jest taki zly telefon, bo np xperia z to nie wiem czy dalbym rade dzis uzywac. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...