Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura mechaniczna potrzebna pomoc ;)

darofights

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka zakupiłem sobie pierwsza klawiaturę mechaniczna od stellseries 6gv2 z przyciskami mx black i tutaj pojawia się moje pytanie dla kogoś kto jest posiadaczem takiej samej lub z podobnym wykonaniem ,ogólnie jestem w niebo wzięty ale jedno mnie meczy klawisze takie jak lewy shift , zero na klaw numerycznej , backspace , prawy Enter są to duże klawisze z takimi jakby stabilizatorami ( jestem akurat zielony w klawiaturach ) te klawisze potrzebują ode mnie więcej nacisku oraz każdy inaczej chodzi moje pytanie brzmi czy to jest normalne ? I muszę się do tego przyzwyczaić ? Czy jest to wada tej sztuki ? Szukałem w internecie ale nie ma żadnych informacji , z góry dzięki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W każdej klawiaturze tak jest, niezależnie czy to mechaniczna, czy membrana, po prostu nie zwracałeś wcześniej na to uwagi. Ofc w jednych jest to lepiej zrobione, w innych gorzej, ale tak już jest.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...