Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer premium czy nie?

Serwer   

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Serwer tylko dla Premium

• Tak
      1
    • Nie
      1
  2. 2. Masz Premium

• Tak
      1
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Premium czy Piracki serwer?

Premium -

Ogarnięci gracze, 10% oszustów ponieważ nie ma nielimitowanych kont do gry

Wysoki poziom graczy bo każdy pilnuje swojego zachowania

Mniej pluginów typu AuthMe czy innych

miła gra w odpowiednim towarzystwie, brak dzieciarni

Mniej graczy, co oznacza pusty serwer

Piracki -

Więcej graczy oraz lepsza gra

niektórzy totalne dzieci

70% na Hackach jak nie więcej

Niski poziom serwera ponieważ po Banie mogą wejść innym kontem (zmiana IP po banie IP)

Coś pominąłem?

Tworzę serwer o typie strategicznym, z elementami RPG/ RP/ Survival

Chcę aby serwer trzymał poziom, nie tylko z Administracji ale także Graczy a tych się nie wybiera

Nie wiem czy ograniczyć dostęp do Zakupionych kont czy do pirackich

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Opublikowano

Widziałam kiedyś na jakimś serwerze, że zanim mogło się wejść to był quiz i były pytania ortograficzne i logistyczne, może to rozwiązanie dla Ciebie? 

Opublikowano

Widziałam kiedyś na jakimś serwerze, że zanim mogło się wejść to był quiz i były pytania ortograficzne i logistyczne, może to rozwiązanie dla Ciebie? 

Też jakiś sposób nie było to na betonie czy antybetonie?

Bo też pamiętam podziemny loch z pytaniami

Znam jeden z nich dla Premek i powiem że poziom jest tam wysoki, wszyscy są ogarnięci, nie ma dzieciarni spamującej czy proszącej o itemy i rangi

Wszyscy gracze i administracja

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Opublikowano

@Marichcje idiotyczny pomysł. 90% osób nie chciałoby się tego przechodzić, a te 10%, która już by się zdecydowała byłaby wkurwiona. Jak Ty sobie to wyobrażasz? Tworzysz serwer i robisz selekcję kto na nim ma zagrać, a dzięki tym ludziom możesz go utrzymać/jeszcze na nim zarobić? Proszę Cię. To ma prawo bytu, gdybyśmy mieli rok 2012 i serwery po 30 slotów. Nie teraz.

Aktualnie w Polsce jest tylko jedna osoba/jeden serwer, który mógłby być premium i cieszyłby się zainteresowaniem - hardcore skkf'a, z reklamą u samego zainteresowanego (skkf). W każdym innym przypadku serwer będzie świecił pustkami i tyle, nie ma nad czym dalej dyskutować.

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...